Lucian Viziru, despre restricțiile din Germania: „Nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat”
Lucian Viziru s-a mutat în Germania în urmă cu 7 ani. Actorul a lăsat celebritatea pentru viața de familie.

În urmă cu 7 ani, Lucian Viziru lăsa România pentru Germania. Actorul s-a mutat acolo împreună cu familia sa și lucrează ca antrenor de tenis. Unul dintre motivele pentru care a luat această decizie este și dorința acestuia ca fiul său să aibă parte de o educație nemțească.


În această perioadă, când întreaga lume este afectată de pandemia de coronavirus și peste tot se vorbește despre restricții, actorul a dezvăluit ce măsuri au luat autoritățile în zona în care locuiește.  Acesta spune că regulile sunt extrem de stricte și că nimeni nu are voie să iasă din casă, fără un motiv bine întemeiat. 


„În landul nostru sunt destul de dure. Nu este deschis nimic cu excepția magazinelor esențiale (farmacii, supermarket, benzinării, bănci). Teoretic, nu ai voie să ieși din casă decât cu un motiv întemeiat.

Mers la serviciu, spital, alergat sau plimbat câinele etc. La ora 20:00 se dă stingerea. Masca este obligatorie în toate spațiile închise, iar în exterior doar acolo unde nu se poate păstra distanțarea socială de 1,5 m (piețe, parcuri etc).

Întâlnirile sunt limitate la o singură persoană din afara familiei. Copiii sub 14 ani nu se socotesc. Și toate acestea la o rată de incidență de 1/1000, da? Nu ca în București, de 7/1000, și lumea vrea mall-uri și gym-uri', a declarat Lucian Viziru, conform click.ro.

 

Autor: Maria Alexandru | Dată: 07 apr, 07:38

Lidia Fecioru, foto Facebook

Băutura minune pentru pancreas și sistemul digestiv. Lidia Fecioru: Beți înainte de culcare și veți avea un somn liniștit

Gabriela Cristea, în lacrimi. Captură foto Youtube/victorienii

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”

Dr Mihaela Bilic foto Facebook

Untura de porc, beneficii uimitoare pentru sănătate. Dr Mihaela Bilic: „Unde grăsime nu e, nici dragoste nu e”

Nelu Vlad, foto Facebook

Nelu Vlad, de la formația Azur, „aventură” cu Irina Loghin. Artistul a povestit cum a rămas blocat pe șosea, în compania cântăreței de muzică populară

Laurette, sursa foto Instagram

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Irina Loghin și fiica sa, foto Facebook

Blestemul din familia Irinei Loghin. Fiica artistei trece prin aceeași dramă ca mama ei: Am mers la medic, urmez un tratament

Gigi Becali și Aurel Pădureanu, sursa facebook

Aurel Pădureanu, critici dure la adresa lui Gigi Becali: „Nu ne-a ajutat cu nimic. Ne-a trimis la căminele de nefamiliști”

Lidia Fecioru, foto Facebook

Lidia Fecioru, leac pentru amețeli și îmbătrânirea creierului: „Rețeta e foarte simplă: usturoi, alcool, miere și propolis”

Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, fără pensie la bătrânețe: „Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru”

Mihai Gâdea și Mircea Badea, captura foto Youtube/ sursa Sinteza Zilei

Mihai Gâdea, probleme grave de sănătate. Mircea Badea a făcut anunțul: „Mihai era să moară”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, prima reacție după ce Cornelia Catanga a decedat