Lucian Viziru, planuri mari după ce se întoarce în România: „Nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune”
Data publicării:
Lucian Viziru își ia familia și se întoarce în România. Ce planuri are actorul și de ce a ales să plece din Germania definitiv?

Lucian Viziru a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să plece cu familia în Germania. Actorul a renunțat la cariera lui din România și la rolurile din serialele românești care l-au făcut celebru și cu care a cucerit inima multor doamne și domnișoare. Chiar dacă era unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz, Lucian Viziru avea ochi doar pentru frumoas lui soție, Ema cu care s-a căsătorit în 2010 și cu care are și un băiat. 


În Germania, Lucian Viziru a devenit antrenor de tenis. Deși părea că duce o viață liniștită printre străini se pare că fratele lui Augustin Viziru s-a săturat de viața din străinătate și a decis să revină în România.


„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a declarat Lucian Viziru, la Kanal D.

Lucian Viziru are planuri de nuntă după întoarcerea în România. Actorul vrea să serbeze dragostea lui pentru Ema: „Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese”

Deși au trecut 11 ani de la nuntă, Lucian Viziru are, din nou, planuri de nuntă. Acesta a declarat că anul acesta, în luna august, vrea să sărbătorească așa cum se cuvine anii petrecuți alături de Ema, în calitate de soț și soție.


''Nu am mai fost în țară de patru ani, din păcate, sper să reușim să ajungem în august. Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut. Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese'', a spus Lucian Viziru la Vorbește Lumea.

 

Citește și: Viorel Lis a cerut să îi fie pregătit locul de veci. Declarațiile șocante făcute chiar de soția lui: „E foarte nasoală boala asta”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  lucian viziru  romania  televiziune 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel