Lucrurile care îți înăspresc feminitatea. Suada Agachi: „Nu e normal să vrei să simtă cineva asta”
Data actualizării:
Data publicării:
Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului, a fost invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar, unde a dezvăluit care sunt lucrurile care știrbesc feminitatea.

Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului, a fost invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar, unde a adus în discuție aspecte legate de feminitate. Specialista a dezvăluit că unul dintre factorii care pot știrbi feminitatea este dorința de răzbunare a unei femei pentru durerile pe care le-a suferit. Această nevoie de a face pe celălalt să simtă aceeași durere poate fi o tentație puternică pentru unele persoane, dar, conform specialistului, este important să nu cădem în această capcană.

„Răzbunarea femeii pentru durerile care i-au fost provocate, nevoia aceea de a-l lăsa pe celalalt să simtă ce a simțit și ea. E mare nevoie astăzi la femei să simtă și celălalt prin ce durere a trecut ea. Poți să scoți demonii ăștia, dar nu e normal să vrei să simtă cineva durerea ta, provocată de tine”, a spus Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului, în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Răzvan Simion a renunțat complet la zahăr și bea doar apă alcalină: „Sevrajul a fost mai tare decât la țigări”

„Poate acel om ți-a provocat durerea din neștiință, din neputință”

Suada Agachi susține că este esențial să ne dăm seama că uneori persoana care ne-a rănit poate să nu fi avut intenția de a face acest lucru și că unele suferințe provin din neștiință sau neputință. În loc să căutăm răzbunare, ar trebui să ne concentrăm pe înțelegere și iertare, recunoscând că fiecare persoană poate avea propriile sale lupte și greutăți.

„Poate acel om ți-a provocat durerea din neștiință, din neputință, din lipsă de credință în Dumnezeu, din ceva mai presus decât el. Poate că tu ai vrut să pui bariere acolo, poate că nu ai văzut atent cu cine ai vrut să construiești ceva și inevitabil acel om va deveni el însuși într-o bună zi, chiar dacă joacă rol de pământ, dar amestecat cu apa lui simți că terenul se înmoaie și devine mocirlos și se strică tot fundamentul relației, pentru că el și-a dat voie el cu el să fie cum era. S-a străduit să fie ce și a dorit acea femeie, că fiecare pleacă într-o relație cu dorința de a fi ceea ce celălalt are nevoie, tocmai pentru a-l cuceri, pentru a-l avea. Și tu îți dorești ca om să fii la nivelul acelor așteptări. Nu pleacă nimeni cu o minciună din start, nimeni nu vrea. Toți vor să se simtă bine și iubiți.

A face un bărbat să simtă ce a făcut și el, să plătească cu aceeași monedă, înăsprește femeia. Femeia uită că acel om poate nu are minte, poate nu a fost altfel sufletește și s-a străduit și el să fie cât a putut. De asemenea, sunt și bărbați zdrobiți sufletește. La ei se observă prin indiferență, dar nu completă, doar că nu se mai agită. Când lași femeia în pace, în ea nu se naște dorul, se naște agitația, de ce nu e sunată, de ce nu e căutată”, a mai precizat Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului, în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, realizat de Mihai Morar.

Te-ar putea interesa și: Ce l-a determinat pe fiul Monicăi Tatoiu să devină ateu: „Când a venit preotul de Crăciun cu Biblia a făcut urât”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel