Lucrurile pe care semnele zodiacale le displac la o relație. Nu vor sta niciodată cu tine dacă nu ți cont de ele
Data actualizării:
Data publicării:
Sentimentul de neplăcere vine atunci când o atracție inițială față de cineva se transformă în dezgust și creează o dorință de a te desprinde rapid de el. Pot exista multe motive și cauze diferite pentru acest lucru, dar odată ce cineva îți dă acest sentiment, dorința ta pentru această persoană s-a terminat și este înlocuită de dorința de a te îndepărta sau de a te îndepărta complet de situație.

Berbec

Berbecul este de obicei un semn asertiv, guvernat de Marte, planeta acțiunii. Este foarte posibil ca pentru ei să fie o neplăcere faptul că cineva nu are o direcție în viață sau este leneș. O lipsă de pasiune și de unitate i-ar putea, de asemenea, opri rapid, la fel ca și persoanele lipicioase și negative.


Taur

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii și a banilor. Taurul este de obicei un semn cu picioarele pe pământ și trăiesc în lumea materială. Taurilor le-ar putea displace ca persoana de lângă ei să fie instabilă și să nu facă niciun efort pentru a economisi, planifica și se concentrează pe o direcție în viață. Deoarece Venus este planeta banilor și a lucrurilor frumoase, cineva care este mereu falit, mai ales din cauza cheltuielilor frivole, ar fi un mare respingător, deoarece au nevoie de stabilitate.

Gemeni

Gemenii este unul dintre semnele guvernate de Mercur, planeta gândirii, a vorbirii și a comunicării. Gemenii sunt gânditori și uneori înclină spre partea intelectuală. Cineva care nu prețuiește ortografia corectă sau care are abilități de comunicare slabe i-ar da Gemenilor un sentiment neplăcut, împreună cu o persoană care nu este interesată de lume sau care nu poate purta o conversație bună.

Rac

Racul este guvernat de Lună, care este asociată cu emoțiile noastre și cu familia. Racul este o zodie foarte sensibilă, așa că le-ar veni repede sentimentul de displacere dacă ar fi cu cineva care îi tratează pe ceilalți cu lipsă de amabilitate. De asemenea, dacă sentimentele lor nu sunt luate în seamă sau sunt minimizate, sau dacă partenerul lor îi tratează pe alții sau chiar animalele cu lipsă de amabilitate, de obicei vor fugi.


Leu

Leul este guvernat de Soare, iar Soarele trebuie să strălucească pentru a fi fericit. Leul va avea lipsa atracției atunci când sunt ignorați sau nu li se acordă o atenție corespunzătoare. De asemenea, Leului nu îi place să împartă, așa că, dacă înșeli sau nu ești clar în privința relației, vor dispărea.

Fecioară

Fecioara este guvernată de Mercur, așa că le plac partenerii inteligenți. Deoarece sunt practici și, de obicei, foarte organizați, vor pleca dacă ești neglijent, dacă te prezinți la o întâlnire cu mașina plină de gunoaie sau dacă ești total neorganizat. 

Balanță

Venus este stăpânul planetar al Balanței, iar simbolul care reprezintă Balanța este balanța dreptății. Luați acest lucru la propriu, deoarece Balanța se mândrește cu faptul că este cu adevărat corectă și echilibrată. Rasismul, intoleranța, lipsa de conștientizare a celorlalți sau faptul de a judeca este sigur că va da o stare de neplăcere acestui semn. Semnele de aer sunt raționale, așa că atitudinile iraționale și dezechilibrate le pot stinge, împreună cu teoriile conspirației nefondate care nu se bazează pe realitate, murdăria sau faptul de a fi neîngrijit.

Scorpion

Scorpionul este guvernat atât de Pluton, cât și de Marte și ambele planete guvernează sexul. Scorpionilor le ia ceva timp pentru a-și dezvălui adevăratul sine și pentru a avea încredere într-un potențial partener. Având în vedere acest lucru, jocurile minții, înșelatul, dispariția frecventă sau faptul că are un istoric de înșelăciune îi va da Scorpionului sentimentul de a fugi, înainte de orice altceva.

Săgetător

Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta expansiunii - iar Săgetătorului îi place să își extindă domeniul și să exploreze locuri și lucruri noi. Din moment ce iubesc aventura, cineva care este lipicios, plictisitor și căruia nu-i place să se distreze îi va da Segetătorului o stare de neplăcere destul de repede. Încercarea de a-i imobiliza, gelozia și faptul că le cere să explice unde se află îi vor stinge într-o clipă.

Capricorn

Deoarece sunt guvernați de planeta Saturn, Capricornii sunt născuți pentru a-și construi imperiul. Sunt muncitori, de obicei stabili și funcționează cu mult bun simț. Cineva care nu are obiective sau motivație îi va respinge. Sntimentul de neplăcere va apărea rapid cu persoanele care sunt zburătoare, frivole, nu își plătesc facturile sau, în general, nu sunt responsabile.

Vărsător

Vărsătorul este guvernat atât de Saturn, cât și de Uranus, planeta imprevizibilității. Vărsătorul merge în ritmul propriei tobe. Ei pot fi geniali, dar sunt și excentrici. Partizanatul, rasismul, intoleranța și închiderea de vederi le vor da sentimentul de a fugi de tine, rapid. Deoarece sunt semnul umanitarilor, sunt interesați de condiția umană și oricine nu este nu îi va interesa.

Pești

Peștii sunt guvernați atât de Jupiter, cât și de Neptun, planeta iluziilor psihice, a creativității și a spiritualității. 'Țeapa' va veni rapid dacă nu le respecți sensibilitatea sau dacă ești nepoliticos sau grosolan. Deoarece acest semn are nevoie de iubire, romantism și de un partener stabil care să le fie alături, dacă nu te vor găsi în momentele lor de nevoie, vor dispărea. De asemenea, trebuie să ai un puternic simț al romantismului, deoarece Peștii trăiesc pentru dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”




pixel