Ludovic Orban, despre cele două femei care l-au susținut necondiționat: „Nu am fost un răsfățat al sorții!”
Data publicării:
Aseară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ludovic Orban a fost supus tirului de întrebări sensibile, fostul Premier al României a vorbit deschis atât despre viața personală, trăiri și întâmplări care i-au marcat existența, cât și despre viața politică și încercările profesionale de-a lungul vastei cariere. 

Discret în ceea ce privește viața personală, Ludovic Orban a vorbit în cadrul interviului maraton de aseară, de la Kanal D, despre soția să și sprijinul total pe care i l-a oferit această, chiar și în cele mai dificile momente. 

Un lucru evident nu trebuie repetat de foarte multe ori. Suntem de o lungă perioda împreună; până să luăm decizia de a ne căsători, am stat împreună mai mult de 6 ani. Nu vorbesc prea des despre soția mea pentru că nu și-a dorit niciodată publicitate, a preferat să nu fie în atenția opiniei publice, este o persoană foarte discretă. Deși mă sprijină în cariera politică, de multe ori în momentele în care am avut nevoie de acest sprijin, a venit neconditionat și imediat, chiar dacă viața politică – așa cum am considerat eu că trebuie făcută politica – a dus la multe sacrificii pe care le-a făcut soția mea, pentru care îi mulțumesc. A fost alături de mine și în cele mai grele momente, pentru că în viață nu ai numai succese… A reprezentat cel mai puternic sprijin pe care l-am avut”, a spus Ludovic Orban. 

În ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” politicianul a vorbit despre anii copilăriei și a conturat portretul mamei sale, mărturisind totodată că aceasta este cel mai mare susținător al său. 

“Mama a avut grijă de noi, de multe ori în cele mai mici detalii. Grija asta se manifesta prin foarte multe… Mi-a oferit de multe ori sporul de voință de care aveam nevoie; au fost momente în liceu, în facultate, când  voința mamei și faptul că a pus permanent presiune pe mine m-au făcut să trec de momente de cumpăna, critice. Chiar educația pe care am primit-o de la mama mă marchează și m-a făcut așa cum sunt; să prețuiesc fiecare lucru pe care îl câștig, oricât de mic. Nu am fost un răsfățat al sorții, nici eu, nici Leonard, prima pereche de blugi ne-am cumpărat-o târziu de tot, prima dată când ne-am dus în vacanță singuri a trebuit să muncim pe perioada verii o luna că să putem merge…”, a povestit politicianul. 

Ludovic Orban a mărturisit aseară, că și-ar fi dorit o carieră în muzică, mărturisind că a impletitit, pentru o perioadă, pasiunea pentru muzică cu studiul, însă a renunțat subit la a îmbrățișa această cale. 

“Nu am avut o aplecare spre muzică, am luat decizia să învăț să cânt la chitară. (…) La liceul sportiv, în clasele V-VIII, profesorul Sebesan, care era și de muzică, și de sport, m-a îndrumat spre carieră asta muzicală… N-am învățat decât la Școală Populară de Artă, însă nu prea mi-a plăcut pentru că aveam un profesor care îmi dădea cu o nuielușa peste degete atunci când greșeam acordul, și nu am stat foarte mult acolo. După aceea am devenit autodidact”, a mai povestit Ludovic Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: denise rifai  ludovic orban  mama  sotie 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”




pixel