Luis Gabriel și Haziran, dezvăluiri despre viața de familie și carieră: „De abia ne vedem”
Data publicării:
Luis Gabriel și soția sa, Haziran, au vorbit despre provocările pe care le întâmpină în încercarea de a păstra un echilibru între viața personală și carieră, dar și despre certurile și neînțelegerile pe care le au din când în când.

Luis Gabriel și Haziran formează un cuplu de invidiat. Cei doi au împreună un băiețel de doi ani, Joseph Luis Tiago și sunt mai fericiți ca niciodată. Din cauza programului foarte încărcat, artistul petrece destul de puțin timp cu familia, iar asta îl întristează profund.

În cadrul unei apariții la Știrile Antena Stars, Luis Gabriel a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în menținerea unui echilibru între carieră și viața de familie. Artistul a mărturisit că deși face sacrificii, toate acestea merită atunci când vede că oamenii îl apreciază și ascultă piesele sale. De asemenea, celebrul cântăreț a recunoscut că între el și Haziran, soția sa, au loc mici certuri provocate din cauza faptului că el este foarte ocupat și preferă să petreacă timp în studio chiar și atunci când are o zi liberă. Cu toate acestea, Luis Gabriel a subliniat faptul că nicio ceartă nu durează până a doua zi și că niciodată nu adorm certați sau supărați unul pe celălalt.

„Nu adormim niciodată supărați”

„Simt greutatea pentru că nu îmi văd băiatul și soția foarte des, dar îmi revin când văd oamenii, publicul, când văd că sunt iubit și oamenii îmi ascultă piesele. Îmi dau un refresh, încerc să trec peste. Mai ales în sezonul de vară știm cu toții că orice artist este ocupat. Am făcut sacrificii, nu știu dacă mari sau mici, dar eu cred, în sinea mea, că am făcut. Important este ca cei pentru care le faci să le considere sacrificii. Mai sunt mici ciondăneli și la noi în familie, dar nu foarte grave. Sunt eu mai ciudățel, de aici pleacă mai mult cearta. Și atunci când sunt liber sau am o seară liberă prefer să mă duc la studio să repet și să compun ceva. Haziran nu mă ceartă, dar sunt reproșuri pentru că vor și ei atenția mea. Nu adormim niciodată supărați, nu există așa ceva. Nu putem dormi supărați. Ne spunem „Te iubesc”, trec toate supărările și asta e, începem dimineața veseli”, a declarat Lui Gabriel, la Știrile Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, mărturisiri emoționante despre lupta cu cancerul: „Sper să se fi terminat aici”

Partenera sa, Haziran, a menționat că timpul petrecut împreună este prea prețios pentru a fi irosit pe certuri și că preferă ca puținele ore libere pe care le au să le petreacă fiind fericiți și liniștiți: „Nu prea avem timp să ne certăm pentru că de abia ne vedem. Și când ne vedem, profităm de timp să stăm împreună și să fim fericiți”, a adăugat aceasta.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față




pixel