Luminița Anghel, la un pas de moarte. Artista a trăit un adevărat coșmar: „Nu am știut că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă…”
Data publicării:
Luminița Anghel a povestit cum a fost la un pas de moarte, după ce a moștenit boala cu care a fost diagnosticat tatăl său.

Recent, Luminița Anghel și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioadă grea din viața ei, când medicii i-au pus un diagnostic crunt. Potrivit artistei, anul 2019 a fost unul extrem de dificil pentru ea, după ce o durere banală s-a dovedit a fi o tromboză venoasă, o boală moștenită de la tatăl său, din cauza căreia ar fi putut să-și piardă viața.  Artista nu a luat acest lucru în serios și a încercat să se trateze singură cu diferite unguente, până într-o dimineață, când s-a trezit din somn din cauza durerilor insuportabile. Luminița Anghel nu a mai stat pe gânduri și a mers imediat la medic.

Luminița Anghel, la un pas de moarte

„În 2019 am trecut printr-o experiență cumplită, fiind, într-adevăr, la un pas de moarte. Nu am știut până în acel moment că sunt moștenitoarea unei boli pe parte paternă, numită trombofilie. În urma unui cheag de sânge, ignorat în timp și instalat pe piciorul drept, am ajuns în situația critică din care am fost salvată în ultimul moment. Întâmplarea nu pot să spun că m-a schimbat, doar că acum am devenit mai atentă la semnalele corpului meu, după cum ar trebui să facă toată lumea, de fapt.”, a declarat Luminița Anghel, pentru Viva!

Cele mai grele momente din viața Luminiței Anghel

Artista a recunoscut că cele mai grele momente din viața ei au fost atunci când și-a pierdut părinții. Luminița Anghel a povestit că tatăl său s-a stins din viața la scurt timp după ce ea a participat la Eurovision, iar la cinci ani distanța și-a dat ultima suflare și mama sa. 

„Fară îndoială, cele mai grele momente din viața mea au fost atunci când mi-am pierdut părinții, pe tatăl meu, imediat după Eurovision, și pe mama mea la cinci ani distanță. Iată aici un dezavantaj mare al celebrității, când nu poți să arăți publicului larg tristețea din suflet. Nu pot să ofer o clasificare a celor mai fericite momente din viața mea, pentru că au fost prea multe.”, a mai spus artista pentru sursa menționată mai sus. 

Luminița Anghel: „Mi s-au întâmplat multe minuni în viață”

„Mi s-au întâmplat multe minuni în viață, pentru care mulțumesc în fiecare zi când mă trezesc. Una dintre ele este vizita la Vatican, din noiembrie anul trecut. Nu era pentru prima oară, dar acum, la invitația Preasfinției Sale Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea, și alături de membrii Organizației Mondiale a Profesorilor Catolici, l-am întâlnit personal pe Papa Francisc. Alături de prietenele și colegele mele de scenă, Nico și Monica Anghel, am legat, în ultimii ani, multe prietenii valoroase. Una este aceasta, cu familia Enjoy Music, Părintele Popa Paul și Preasfinția Sa Virgil Bercea, alături de care am amintiri valoroase, de neprețuit.”, a mai povestit artista. 

Citește și: Luminița Anghel, reacție neașteptată când a aflat că fiul ei, David Pușcaș, este bolnav. Psihologul Radu Leca dă de pământ cu artista: „Ar fi bine să îngroape această poveste”

Luminița Anghel, sacrificii colosale pentru siluetă: „Am greutata pe care o aveam acum 17-18 ani”. Trucul care o ajută să arate ca un model

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   drama  luminita anghel  sănătate 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel