Luna Neagră/Lilith în Balanță. Ce aduce pentru zodii până în martie 2025
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 29 iunie, Lilith a părăsit Fecioara și a intrat în semnul Balanței, unde va rămâne până în martie anul viitor. Iată ce aduce pentru fiecare zodie și ascendent.

Pe 29 iunie, Lilith și-a început tranzitul în Balanță. Lilith, cunoscută și ca Luna Neagră, reprezintă aspectele subconștiente ale psihicului nostru, dorințele reprimate și instinctele primare. Este punctul cel mai îndepărtat unde ajunge Luna în rotația sa în jurul Pământului. În astrologie, Luna este responsabilă de emoțiile noastre. Deci atunci când acestea sunt departe, nu mai avem acces la ele.

Arhetipul Balanței este cel al echilibrului, al diplomației, al păcii și al esteticului. Până pe 28 martie 2025, cât va tranzita acest semn, Lilith va schimba paradigma și ne va face să vedem toate subiectele de mai sus dintr-o altă perspectivă. Una mult mai îndrăzneață. Și să nu uităm ceva: Lilith se va întâlni și cu Nodul Sud pe 6 septembrie!

Berbec și Ascendent în Berbec

Până în martie 2025, Lilith va tranzita casa a șaptea. Vei simți o dorință puternică de a avea o relație cu orice preț sau de a face ca relația actuală să funcționeze. Vei face concesii pentru a evita să fii părăsit și pentru a nu supăra pe nimeni, ceea ce te va face să te îndepărtezi de adevărata identitate. Îți vei crea numeroase oportunități și deschideri în sfera relațională. Vei avea mai mult curaj, dar vei face și multe compromisuri.

Taur și Ascendent în Taur

Lilith va tranzita casa a șasea, iar Priap se va afla în casa a douăsprezecea. Va trebui să înveți să fii mai liber și independent la locul de muncă, dar să nu exagerezi. Este important să îți găsești un stil de muncă în care să colaborezi și cu ceilalți, dar fără a-i implica excesiv. Până în martie 2025, Lilith îți poate aduce o creștere a nivelului de ipohondrie.

Gemeni și Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a cincea, ceea ce îți va fi benefic. Aceasta îți va aduce diverse idei tentante. Deși Lilith nu este direct legată de emoții, poate fi asociată cu plăcerea. Prin urmare, ai ocazia să te redescoperi. Ce înseamnă plăcerea și creativitatea pentru tine? Cu Lilith în casa a cincea, poți iubi și cuceri.

Citește continuarea pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana Lis a răbufnit: Mi-au zis că sunt o nenorocită care o să-l lase pe Vio la greu! Acum îmi spun că cerșesc. Nimeni nu cerșește de bine

Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Sursă foto: Gina Pistol/Instagram

Gina Pistol a făcut anunțul mult așteptat! Va fi prezentatoarea MasterChef 2024, alături de bucătarii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, de la PRO TV




pixel