Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie
Data publicării:
Pe 2 octombrie, vom avea o Lună Nouă/Eclipsă de Soare în semnul pacifist al Balanței. Iată transformările prin care vor trece zodiile!

Soarele și Luna se întâlnesc în semnul Balanței. Pe lângă Luna Nouă, acest moment aduce și o eclipsă de Soare, ale cărei efecte se vor resimți pe termen lung.

Luna Nouă reprezintă un nou început și ne provoacă să ne întrebăm: „Care este următorul pas? Unde ar trebui să acționez?”. După o perioadă în care ai reflectat asupra puterii tale interioare, acum ești pregătit să confrunți realitatea, să aduci îmbunătățiri și să iei decizii. Eclipsa de Soare te invită să explorezi: „Cu ce aspect al vieții mele voi interacționa în acest moment? Este vorba despre carieră, sănătate, relații sau evoluție personală?”. Fiecare semn zodiacal va simți aceste influențe diferit.

Acum este momentul să îți asumi responsabilitatea, spunând: „Văd clar situația mea, știu ce vreau și sunt pregătit să fac primul pas spre obiectivul meu”.
Balanța, semn de aer guvernat de Venus, planeta iubirii, frumuseții și creativității, este legată de socializare, conexiuni și dialog. Ea are abilitatea de a relaționa cu ușurință, de a-și exprima ideile și de a transforma momentele obișnuite în experiențe semnificative. Balanța se întreabă: „Ce va fi atrăgător atât pentru mine, cât și pentru ceilalți?”.

Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru Luna Nouă/Eclipsa de Soare!

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece în casa a șaptea. Începi un nou capitol în ceea ce privește relațiile, fie romantice, fie personale. Venus face un aspect benefic cu guvernatorul casei carierei. Mai este posibil să apară o nouă colaborare sau un parteneriat. Este recomandat să vorbești mai mult despre bani.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece în casa a șasea. Este posibil să începi un nou proiect profesional sau să îți schimbi locul de muncă. Există șansa să lucrezi cu oameni pe care nu îi cunoști atât de bine. Drept urmare, va trebui să fii atent la discuțiile pe care le ai cu aceștia. Poate fi un moment în care te implici mai mult în comunitate.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a cincea. Ai parte de noi începuturi legate de proiectele creative. În afară de faptul că te ajută să îți dezvolți mai mult creativitatea, aceste proiecte te vor face să ai încredere în intuiția ta. Dacă vrei să te apuci de sport, este un moment ideal. Vei vedea câte beneficii îți va aduce din punctul de vedere al sănătății.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece în casa a patra. Faci schimbări în locuință. De exemplu, poți înlocui mobila sau să arunci obiectele de care nu te mai folosești.

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel