Luna nouă în Rac din iunie. Rănile trecutului reapar. Daniela Simulescu: ”Luna nouă în Rac vorbește despre rădăcini”
Luna nouă în Rac aduce pentru mulți dintre nativii zodiacului redeschiderea unor răni care au legătură cu trecutul.

Astrologul DC News, Daniela Simulescu a vorbit despre influența Lunii noi aflate în Rac. Această fază a astrelor vorbește despre răni ale trecutului, despre noi începuturi în familia de acasă sau de la serviciu și invită la introspecție și precauție. 

”Energia Racului e dulce, e blândă, e receptivă, e familistă, dar se și victimizează puțin, se plânge, se supără, e pe toane. Toanele pe care le întâlniți în jurul datei de 29 iunie sunt și în voi. Dacă la serviciu e o situație care nu vă convine și vă agită, încercați să vă dați seama de ce vă agită. Dacă la un eveniment în familie se întâmplă ceva și efectiv, pe dinăuntru înnebuniți, nu știți ce se întâmplă, ați face ceva, dar nu știți ce să faceți, v-aș recomanda să vă duceți acasă să meditați ”ce m-a agitat, ce s-a activat în mine, care e supărarea mea, ce îmi lipsește?” În orice situație în jurul datei de 29 iunie v-aș invita să nu acționați și mai degrabă să căutați în voi locușorul acela unde să vă liniștiți, să puneți o bază, să construiți ceva. 

Bineînțeles, cu o Lună nouă în Rac lucrurile vor porni de la relația cu familia, de la trecutul pe care îl aveți, de la copilărie, de la evenimente pe care nu le-ați putut controla orice ați fi făcut. Aveți grijă că în jurul unei Luni noi în Rac aveți idei să vă faceți o familie, să vă cumpărați o casă, să vă mutați undeva. Vă doriți să aveți o familie, fie la serviciu, fie una acasă. Vedeți să nu vă duceți către oameni care nu sunt potriviți doar pentru că vreți să vă faceți cu orice preț o familie, doar pentru că vreți să aveți o casă. Trebuie să aveți puțină grijă acolo.

Luna nouă în Rac vorbește despre acceptarea părinților

E bine să vă doriți, e bine să manifestați, e bine să cereți, să primiți, dar aveți grijă și de unde primiți, de unde cereți. Luna nouă în casa a douăsprezecea e problematică, vorbește despre abandon, despre pierdere, despre respingere, despre consum, așa că e bine să cereți de la univers să puteți da viață la ceva, da aveți grijă de unde cereți și cum cereți, să nu cumva să vă luați în viața voastră un om mai bolnav, mai toxic, mai nepotrivit”.

 

Citește continuarea pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Spectacola | Dată: 27 iun 2022, 18:46

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare