Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile
Data actualizării:
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum afectează Luna Plină din 23 mai 2024, fiecare semn zodiacal.

Berbec

Această Lună Plină aduce viziunea unor mari proiecte. Unele sunt legate de călătorii sau de mutări, altele sunt legate de studii. De asemenea, este o Lună Plină care le poate da idei. Orice schimbare vine cu hârtii multe, pentru unii poate să fie un proiect, pentru alții studii care cer documentare sau examene.

Taur

Această Lună Plină este pe axa câștigului. Este un câștig isteț, în sensul că își văd poate mai limpede ca altădată atuurile, capacitățile, avantajele pe care le pot oferi. Pe de altă parte, Taurii înțeleg că pot câștiga și prin alte mecanisme decât au câștigat până acum, dar făcând aceeași muncă. Aici e vorba de mai multe paliere în care își pot pune în valoare talentele și munca lor, fără să-și schimbe serviciul.

Gemeni

Această Lună Plină este pe axa zodiei lor. Este un colac de salvare această Lună Plină pentru ei, după o perioadă în care poate nu au fost în formă de un an de zile, poate la alții și mai mult. Această Lună Plină îi scoate din amorțeală, din anonimat, din inerție, detașare, tristețe, lipsă de chef, de mobilizare și întârzieri pe care le-au putut avea.

Rac

Această Lună Plină poate fi aducătoare de alternative, care până acum nu le-au văzut. Unii poate trec prin perioade grele, context în care se simt prizonieri. Faptul că sunt obligați să stea într-un loc, chiar dacă nu le place, îi menajează să nu se afle în alt loc care e mai nepotrivit pentru ei.

Leu

Această Lună Plină îi poate ajuta pe Lei să reflecteze la iubire, mai ales la iubirea pe care o primesc sau cum răspunde omul la gesturile lor de iubire și pe de altă parte la felul în care răspunde viața la visurile lor mari și proiectele lor mari. Au încredere în viață, iar unele lucruri pot să se realizeze doar așa, mai ales în cazul zodiilor de foc, cum sunt ei.

Fecioară

Această Lună Plină testează dacă sunt la înălțimea oportunităților astrale, pentru că au niște oportunități astrale fantastice, cele mai puternice dintre toate zodiile în acest moment. Este o Lună Plină care deschide următorii 8 ani, ce vizează cariera în cazul Fecioarelor. Pot să simtă că dacă acum prind un tren, e un tren de cursă lungă, dar ca să urce în el, Fecioarele trebuie să aibă mai mare încredere în ele sau încredere că se pot adapta din mers.

Balanță

Luna Plină vorbește despre idei mari și valoroase pe care le îmbrățișează și pe care le transmit mai departe. Pentru alte Balanțe, această Lună Plină vorbește despre cunoaștere în general și pot avea multe revelații sau informații care s-au strâns până acum.

Scorpion

Luna Plină vizează abundența și prosperitatea. Luna în Săgetător spune că Scorpionii au șansa să ajungă la abundență și prosperitate muncind împreună cu cineva și că acel cineva e important. Își pot da seama că de calitatea acestei cooperări, depinde și bunăstarea lor, indiferent cine este acest cineva.

Săgetător

Luna Plină este în Săgetător. Pot să fie mai sensibili, mai emotivi și mai clarvăzători. Nopțile de 23 spre 24 și 24 spre 35 pot să le aducă niște revelații în legătură cu punctul din viață în care se află, nu neapărat cum să lucreze cu ei, ci felul în care dau în fața celorlalți. De asemenea, își apreciază și aspecte legate de sănătate.

Capricorn

Luna Plină este în zona comunicării și poate își dau seama că pot să fie un pic mai generoși cu comunicarea, nu neapărat verbală, ci și gestică sau prin servicii. Pot comunica dragostea lor pentru cei din jur.

Vărsător

Această Lună Plină este aducătoare de inspirație și creativitate. Foarte mulți Vărsători intră într-o perioadă ludică în viața lor.

Pești

Această Lună Plină vizează siguranța. Pentru unii Pești, siguranța este dată de muncă, care este o brățară de aur. Au o pricepere pe care au pregătit-o mult timp, făcând studii. Acum simt că stăpânesc foarte bine lucrurile și că au stabilitate în viața lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni este într-o relație! Câștigătorul Survivor se gândește deja la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Zanni, mărturisiri neștiute despre mama sa. Cine e femeia care i-a dat viață, iar apoi l-a abandonat la orfelinat: „Ea are probleme, nu este normală”

Zanni, Alex Velea, captură video Youtube, Trapanele All Stars

Zanni, adevărul despre scandalul cu Alex Velea. De ce a rupt, de fapt, contractul cu artistul: „De asta am plecat. A fost o lecție bună”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

Teo Trandafir, captură video Youtube, Kanal D 2

Teo Trandafir a rămas șocată când a văzut cum arată Irina Columbeanu la 17 ani: „Fără buze, fără gene. E un copil”

Roșii cu brânză, salată de vinete/ captură video Youtube, Vorbește Lumea

Bombele calorice ale verii. Nutriționiștii, semnal de alarmă: „Produc o inflamație foarte mare”. Uită acum de ele

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Zanni, captură video Youtube, un PODCAST misto By Bursucu'

Cea mai mare temere pe care Zanni a avut-o cu privire la Survivor All Stars: „Ceea ce s-a și întâmplat”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna iulie. Două zodii vor avea parte de noroc la bani

Luminița Vîlcea, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Luminița Vîlcea, horoscop pentru prioada următoare. Oportunități impresionante pentru mai multe zodii
pixel