Lună Plină în Fecioară, pe 24 Februarie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 24 februarie, Luna Plină se va afla în semnul Fecioarei. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii.

Luna Plină din Fecioară, de pe 24 februarie, aduce la suprafață elemente destul de dureroase pentru anumite persoane. Luna Plină este cea mai importantă fază a lunii. Pe Lună Nouă nu avem neapărat parte de evenimente, dar pe Lună Nouă cu siguranță se întâmplă. Soarele și Luna sunt în opoziție. E vorba de un apogeu, de un final. Că avem o Lună Plină în fiecare lună calendaristică nu e nimic nou. În fiecare an avem cel puțin o Lună Plină în Fecioară.

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens, a precizat că acest eveniment de pe 24 februarie are parte și de alte aspecte. Nu avem doar Soarele în Pești și Luna în Fecioară. Soarele este acompaniat de Saturn. Oricât de vesel ai vrea să fii, va exista ceva care îți va umbri fericirea. Nu te vei putea simți fericit cu adevărat. Acest lucru se întâmplă când Soarele este în conjuncție cu Saturn.

„Saturn obosește, îmbătrânește, plictisește, aduce stări depresive și Soarele în Pești vrea să viseze, să spere, să-și imagineze, să evadeze din lumea asta. Conjuncția Soarelui cu Saturn, cei care o aveți în astrogramele natale s-au întâmplat și lucruri importante în viața voastră, însă au fost și clipe dure, frustrante, neajunsuri, frici și limitări”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Acest eveniment de pe 24 februarie se poate resimți mult mai mult în astrogramele celor care au marcaj mutabil. Vorbim de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Aceste zodii s-ar putea să treacă printr-un moment în care un proces se finalizează, în care știți un lucru sigur. Poate că l-ați așteptat mult timp, ați simțit că nu mai vine.

„Nu ați știut dacă se întâmplă sau nu. El se întâmplă, dar nu sunteți atât de fericiți precum v-ați fi dorit. Intrați într-o fază de maturizare. Asta face de cele mai multe ori Saturn. 

O Lună Plină în Fecioară vorbește în primul rând de hărnicie, vrednicie, organizare, disciplină, limitări, neajunsuri, austeritate.  Mulți veți trece prin aceste situații în care aveți parte de o veste pe care o așteptați de mult timp, dar nu vă puteți bucura cu adevărat. Cei care vă știți cu astfel de marcaje trebuie să vă așteptați în jurul datei de 24 februarie la tot felul de evenimente, pe care să nu le trăiți ca în povești, ci așa cum trebuie”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.

Astrologul Daniela Simulescu a precizat că o Lună Plină se poate simți cu câteva zile înainte și câteva zile după. De asemenea, în câmpul muncii vor exista foarte multe schimbări neplăcute. Totodată, o Lună Pliină în Fecioară vorbește despre sănătate. Fecioara ca arhetip vorbește despre sănătatea fizică, iar Soarele în Pești vorbește despre sănătatea mintală, emoțională. Tot ce înseamnă sistem medical, angajați vor avea parte de decizii, de noi proceduri, se vor alia și își vor cere drepturile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop


DC Media Group Audience

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic horoscop 7 - 13 aprilie 2024. Zodia care va începe lucruri de mare forță în zilele următoare

Dr. Marius Sava

Greșeala care ne îmbolnăvește colonul. Dr. Sava: Cel mai sănătos mod de a sta pe WC. Elimini tot

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 8 - 14 aprilie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care primește vești excelente

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Hecenii

Ansamblul „Hecenii” din Republica Moldova, Golden Buzz la Românii au Talent. Bobonete: Nu a fost un dans popular, a fost un fel de haka al dansurilor populare

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Sursă foto: Freepik/Mateus Andre

Nu mai consuma acest ulei! Dăunează creierului și ficatului, potrivit unui studiu recent

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 8 - 14 aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic horoscop 7 - 13 aprilie 2024. Protecție divină pentru o zodie! Creștere spectaculoasă din punct de vedere ierarhic

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic horoscop 7 - 13 aprilie 2024. Previziuni pentru Rac și Leu

Sursa foto: Oana Moșneagu, Instagram

Cristina Ciobănașu, mesaj după ce Vlad Gherman, fostul ei iubit, s-a căsătorit cu Oana Moșneagu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 8 - 14 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile
pixel