Lună Plină în Vărsător, previziuni pentru toate ZODIILE. Conjuncția cu SATURN aduce tensiune, blocaje, depresii. VIDEO
Lună Plină care vine săptămâna aceasta nu este o Lună Plină simplă, ci foarte încărcată și destul de nesigură. Luna reprezintă interiorul nostru, armonia noastră interioară, fiind în conjuncție cu Saturn, respingem ceva.

Această Lună Plină din data de 12 august 2022 aduce în atenția noastră un moment prielnic ruperii, detașării, renunțării, abandonului. De fapt, oamenii care se nasc cu Luna în Vărsător,sunt expuși unui mediu instabil emoțional. Acest aspect vine la pachet cu un mediu instabil emoțional.Oamenii cu Luna în Vărsător, când apar emoțiile sau atașamentele, se rup. Semnele cele mai afectate vor fi Taurul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul. Aceștia se vor confrunta cu momente de tipul: „gata, până aici!”. 

Saturn reprezintă timpul și de multe ori ne e greu să facem pace cu el. Saturn este următoarea planetă după Jupiter și îl reprezintă pe Cronos, este dur, exigent, nu îi plac copiii, nu îl poți îndupleca, nu îi pasă de lacrimile tale și nu îl miști cu nimic. 

Pot apărea evenimente imprevizibile, oameni neașteptați, desigur valențele pot fi pozitive sau negative, precum ale oricărui aspect din astrologie. Faptul că această Lună Plină este mai „întunecată” în simbolismul său, este și din cauza faptului că se petrece pe cuspida casei 8, o casă a morții. La nivel personal, poate reprezenta închiderea unui ciclu, faptul că poate că dorești, în sfârșit, să te rupi de postura de victimă. Însă, nu va fi o rupere prea ușoară, căci procesul de acceptare și de vindecare poate să doară mai rău decât durerea în sine. Astrologul Daniela Simulescu: „vindecarea doare câteodată mai mult decât rana”. Faptul că este vorba de data aceasta despre o conjuncție între Saturn și Lună, înseamnă că avem de-a face cu unul dintre cele mai grele aspecte din astrologie. Oamenii care au acest aspect în astrogramă s-ar putea confrunta cu episoade depresive. Detalii aici! 

Previziuni pentru fiecare Zodie/ Ascendent 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece pe casa a 11-a, maturizează-te, nu mai pierde timpul. Timpul trece, oamenii se mai schimbă, poate nu îți mai fac bine cei din jurul tău, poate că trebuie să îți dai seama că ar fi bine să pui niște limite. E cazul să te detașezi de anumiți oameni, să vezi mai obiectiv. Legat de planurile de viitor, trebuie să ai mare grijă tot la oamenii alături de care umbli, cine te înconjoară.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Plină e în casa a 10-a, pentru unii dintre voi s-ar putea să vină cu o revelație cruntă, oamenii puși pe anumite poziții nu au timp de voi, au alte responsabilități, nu trebuie să luați nimic personal la muncă. Serviciul e serviciu. Deviza voastră ar putea fi: „fie îmi schimb atitudinea, fie îmi schimb jobul”.

Citește continuare pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 12 aug 2022, 12:59

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”