Luna Plină pe 17 octombrie - horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare
Data publicării:
Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni astrale pentru perioada următoare.

Berbec

Aceste zile de Luna Plină pun probleme de comunicare. Se poate porni de la un fapt, dar acel fapt are în spate anumite convingeri, anumite crezuri în numele cărora acționează, atât ei, cât și ceilalți. Situațiile neplăcute se produc pentru că oamenii au în spate aceste crezuri.

Taur

Această Luna Plină activează zona înțelegerii, vindecării și iertării în relațiile personale. Poate că trebuie să facă un efort mai mare pentru a se pune în locul celuilalt, de a privi din perspectiva celuilalt lucrurile, de a înțelege ce se întâmplă și cu celălalt. La finalul zilei de 17 octombrie pot avea parte de un spor, inclusiv financiar.

Gemeni

Această Luna Plină vizează relațiile afective, relații în care își doresc creativitate și libertate, să fie ei înșiși. Pot să descopere multă intuiție ce-i oprește să fie ei înșiși, ce înseamnă această libertate de exprimare pentru altă persoană, cum interpretează atunci când sunt dezinvolți. Această Luna Plină activează sfera afectivă, atât în raport cu oamenii, cât și cu lucrurile pe care le iubesc și își doresc să le facă.

Rac

Această Luna Plină vizează siguranța de sine, atât în casă, cât și la locul de muncă. Zilele de 15, 16 și 17 îi ajută pe Raci să evalueze corect responsabilitățile pe care le au, atât la muncă, cât și acasă. În ziua de 17 octombrie pot să fie foarte vocali. Intuiția lor este foarte ascuțită și dacă nu sunt de acord cu un anumit lucru, atunci vor puncta.

Leu

Această Luna Plină vizează înțelegerile, conștientizările sau răspunsurile, cum să facă un anumit lucru. Pot apărea informații, soluții sau oameni providențiali care îi ajută să se descurce mai bine. Unele persoane pot să le sară în ajutor. E bine să-și asculte vocea interioară.

Fecioară

Această Luna Plină este fixată pe axa câștigului și sunt interesate de câștiguri. Înțeleg care este partea lor de contribuție pentru a ajunge la un câștig și dacă contribuția este peste puterile lor, atunci preferă să refuze la acest câștig. Nu orice câștig merită plătit cu efort. Evaluează și cântăresc foarte atent.

Balanță

Această Luna Plină le vizează. Este pe axa Balanță-Berbec. Această Luna Plină indică o atenție mai mare la felul în care oamenii răspund la atitudinile lor, acțiunile lor, felul lor și ceea ce transmit. Chiar dacă sunt pline de bune intenții și sunt foarte corecte, așa cum apreciază ele corectitudine, pot înțelege că oamenii interpretează altfel ceea ce fac sau spun ele.

Scorpion

Această Luna Plină aduce discreție și au nevoie de un timp pentru ei, să stea să-și analizeze poziția, mediul în care se află, dar și poziția lor într-un context. Au nevoie să se lămurească, poate chiar să facă niște săpături, niște investigații. Sunt ca niște detectivi în această Luna Plină.

Săgetător

Această Luna Plină vizează sufletul lor, ce simt ei cu adevărat și ce nevoi au. Poate că uneori se iau după grupuri, vor să satisfacă pe cineva din grup sau își dau seama că plătesc cam scump nevoia de popularitate. Sunt oameni care atrag atenția celor din jur prin energia și prin umorul lor. Nu este rău că se întâmplă așa.

Capricorn

Această Luna Plină este aducătoare de atenție, mai ales în viața privată și cămin. Nu este vorba doar de ei, ci și de oamenii cu care trăiesc și cu care împart habitatul. Chiar și cei singuri pot reflecta la nevoile lor personale, cum pot să-și satisfacă mai ușor nevoia de confort și de liniște.

Vărsător

Această Luna Plină este aducătoare de foarte multe gânduri, gânduri care pot însemna și proiecte. Poate ca aceasta este o ocazie să se implice, să aibă un cuvânt mai pronunțat în legătură cu diverse acțiuni, idei, să și le comunice mai atent, să fie mai activi în plan intelectual și în comunicările lor.

Pești

Această Luna Plină vizează modalitatea în care acționează pentru a câștiga timp, energie, tinerețe, putere sau bani. De asemenea, vizează modalitatea în care acționează ca să nu piardă timp, energie, tinerețe, și bani.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Horoscop



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Captură video: TikTok/Jador

Jador și Oana Ciocan se căsătoresc! Când va avea loc marele eveniment și cine sunt nașii: „Mă însor cu ea! Am știut din prima zi că o să fie nevasta mea” / Video

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce Dan Capatos l-a întrebat despre copiii săi. Mara Bănică l-a provocat să dezvăluie numărul exact




Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...

pixel