"M-a bătut, recunosc”. Adriana Bahmuțeanu vorbește despre abuzurile fizice, la 8 ani de la divorțul de Silviu Prigoană
Data publicării:
Adriana Bahmuțeanu și-a deschis sufletul și a oferit mai multe detalii cu privire la căsnicia pe care a avut-o cu Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format una dintre cele mai controversate căsnicii din lumea mondenă. Cei doi s-au căsătorit pentru prima dată în anul 2003, iar în 2015 puteau număra deja cinci divorțuri, dar și extrem de multe scandaluri pe primele pagini ale publicațiilor de la noi în țară, căci despărțirile nu au fost niciodată pașnice. Acum, la câțiva ani de la a cincea ruptură oficială, Adriana Bahmuțeanu a oferit mai multe detalii despre această căsnicie controversată, însă a vorbit și despre abuzurile la care a fost supusă în timpul căsătoriei cu Silviu Prigoană. În primul rând, aceasta a confirmat povestea conform căreia era bătută de fostul soț cu pliciul pentru muște. 

"Povestea pliciului este adevărată. Silviu Prigoană fiind un tip căruia nu îi plac produsele chimice pentru curățatul casei sau spray-urile de muște. Și atunci aveam foarte multe pliciuri prin casă și hârtie din aia ca la țară să se lipească muștele. Și pentru că aveam pe toate fotoliile și canapelele câte un plici, îți dai seama că era obiectul cel mai la îndemână să te iei la încăierat. Evident că ne-am bătut cu pliciurile. M-a bătut, recunosc, dar l-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte.

E urât ce se întâmplă. Poate povestea mea a fost mai expusă și prin prisma faptului că eram amândoi persoane cunoscute, dar se întâmplă în multe case din România: oamenii să se certe, să se ia la bătaie, ea să plece la mă-sa cu catrafusele și cu copiii și apoi să se întoarcă. Se întâmplă în multe familii la care nu se ajunge la Tribunal. Asta se numește o relație toxică. Eu cu mintea mea de acum aș pune punct din prima. Nu aș mai sta să mă jignească, să mă umilească nimeni.", a povestit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", potrivit wowbiz

Te poate interesa și: Silviu Prigoană, prima reacție după ce Adriana Bahmuțeanu a făcut declarații neașteptate despre mariajul lor: "E un subiect mort"

 

„Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios”

Chiar dacă știa și pe atunci că relația este una foarte toxică, Adriana Bahmuțeanu mărturisește faptul că nu reușea nicicum să pună punct. În final, vedeta a ales să facă această schimbare radicală pentur copiii săi.

"A fost dragostea de la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică. În momentul în care ne iubeam cu patimă și când ne certam o făceam cu patimă și ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios. Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil. Copiii mei au fost motivul pentru care am decis să pun punct căsniciei cu Silviu Prigoană.”, a continuat ea.

Citește și: „Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele” Adriana Bahmuțeanu, gânduri negre, după ce i-a murit un copil la 3 săptămâni de la naștere

 

Silviu Prigoană nu și-a dorit să divorțeze

Totuși, Silviu Prigoană nu a fost de aceeași părere, povestește aceasta. Bărbatul și-ar fi dorit să o aibă în continuare alături pe Adriana Bahmuțeanu, ca mamă a copiilor, dar și ca soție. 

„El nu a dorit asta. Eu puteam să stau bine-merci și acum, să fiu o doamnă, să stau în cea mai frumoasă casă din București, dar nu m-aș fi simțit bine și cred că aș fi ajuns la Spitalul 9. Până la urmă am făcut pasul cel mare și mi-au trebuit ani de terapie, ani de lucru cu mine ca să-mi dau seama cât am de recuperat, cât am de reconstruit la propria persoană, unde am greșit. Am greșit în foarte multe privințe. DE exemplu, am fost foarte tolerantă, i-am tolerat foarte multe lucruri lui Silviu Prigoană, de dragul de a păstra căsnicia. I-am tolerat amante, amantlâcuri, jigniri, umilințe. Până când am zis: gata, stop, eu nu mai pot!", a mai mărturisit Adriana Bahmuțeanu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: abuzuri  Adriana Bahmuțeanu  casnicie  divort  silviu prigoană 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel