„M-am enervat”. Diana Enache a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a deranjat-o pe celebra prezentatoare de la Pro TV
Data publicării:
Diana Enache, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, a avut o reacție vehementă în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Diana Enache este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Adrian Horobeț. Cei doi s-au căsătorit în 2019, după 10 ani de relație, iar în 2014 au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tomas. Prezentatoarea știrilor Pro TV se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Are o căsnicie superbă și se bucură din plin de rolul de mămică.

Diana Enache, prezentatoarea de la Pro TV, a răbufnit în emisiunea lui Cătălin Măruță

Deși este discretă atunci când vine vorba de viața personală, Diana Enache a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns cu sinceritate la întrebările din cadrul rubricii „Cum reacționezi ca părinte dacă...?”. „Ești într-un loc public, iar copilul insistă că vrea să-i cumperi ceva. Tu îi explici că nu ai bani la tine, dar el nu renunță și începe să ridice tonul. Oamenii care trec se uită un pic dezaprobator. Ce faci?”, a întrebat-o Cătălin Măruță pe Diana Enache.

„Mi s-a întâmplat o singură dată, pentru că Tomas nu se tăvălește pe jos pentru că vrea o jucărie. I-am zis frumos, calm și pe un ton jos «În acest moment ieșim, eu mă întorc cu spatele, vii după mine, ieșim și vorbim afară, nu în public, dar acum». Afară i-am explicat că niciodată nu țipăm, nu urlăm, nu ne lovim, nu lovim în public sau acasă. Trebuie să învățăm să ne controlăm emoțiile. Sunt calmă cu el. Mi-am mai ieșit din fire și am mai ridicat tonul, nu o să mint. Da, am mai țipat”, a mărturisit Diana Enache în emisiunea „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Tavi Colen a rupt tăcerea și a vorbit despre idila cu Gabriela Cristea. Reacția prezentatoarei Denise Rifai când a auzit răspunsul

„Vezi?! M-am enervat!”

Prezentatoarea știrilor Pro TV a ținut să precizeze, pe un ton mai aprins, că nu este de acord ca părintele să ridice vreodată mâna la copilul său. Diana Enache nu este de acord cu această practică pe care unii părinți o aplică copiilor atunci când nu înțeleg atunci când le explică un lucru cu calmitate. Celebra prezentatoare de știri a ținut să sublinieze că nu este de acord cu violența fizică asupra copiilor, arătându-se extrem de fermă pe această temă.

„Atenție! Eu niciodată nu am ridicat mâna la copilul meu. Niciodată nu lovești un copil! Mai bine îți dai o mână decât să o ridici asupra unul copil sau asupra unui om. Niciodată! Nu există! M-am înflăcărat. Nu există «Bătaia este ruptă din Rai». Nu există «Bătaie ca disciplină», metodă de a-ți disciplina copilul. Vezi?! M-am enervat! Dau nenumărate știri la ora 17:00 din zona aceasta și sunt foarte supărată. Am mai ridicat tonul, iar din momentul în care a crescut a învățat și el să se corectează odată cu mine. Noi creștem împreună, de fapt și noi creștem cu ei”, a mai spus Diana Enache în emisiunea „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Motivul neștiut pentru care Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani: „A spus că nu sunt în stare să cânt, că sunt doar pe post de dansatoare”

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel