„M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha formează din nou un cuplu? Videoclipul care confirmă că s-ar fi împăcat a ajuns pe internet
Data actualizării:
Data publicării:
Connect-R și Misha și-au suprins fanii din mediul online, după ce artistul a publicat în mediul online un videoclip cu fosta sa soție. O declarație romantică din filmuleț a lăsat loc de interpretări, iar fanii s-au întrebat imediat dacă s-au împăcat și formează din nou un cuplu.

Connect-R și Misha au trăit o frumoasă poveste de iubire și au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. În anul 2013 și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, însă, după doar 5 ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze. Chiar dacă povestea lor de iubire a luat sfârșit, Connect-R și Misha se respectă reciproc și se implică în aceeași măsură în creșterea și educația fiicei lor, Maya. Din acest motiv, fanii s-au întrebat dacă între ei ar mai putea exista vreo cale de împăcare.

„M-am îndrăgostit de tine”. Connect-R și Misha din nou împreună? Videoclipul care confirmă că s-ar fi împăcat a scăpat pe internet

Acum, după 6 ani de la divorț, artistul a postat un videoclip pe pagina sa de TikTok cu Misha și fiica lor, Maya. Connect-R i-a făcut fostei soții o declarație romantică și a lăsat să se înțeleagă că s-au împăcat. Cântărețul a filmat-o pe fosta sa soție în timp ce o coafa pe fetița lor. Pe fundalul clipului, Connect-R a pus melodia „Şi m-am îndrăgostit de tine”, piesa lui Adrian Daminescu. Cu toate acestea, artistul nu a spus dacă a avut sau nu loc o împăcare între ei.

„Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine/Şi m-am îndrăgostit de tine.../De tine, de tine, de tine”, sunt doar o parte din versurile melodiei romantice care se aude pe fundalul clipului în care apare Misha.

@connectr2021

 

♬ De Tine - Cortes & Connect-R

Te-ar putea interesa și: Greșelile făcute de Connect-R în căsnicia cu Misha: „Nu mai ești cu mama ta, care strânge după tine”. Artistul regretă divorțul

Te-ar putea interesa și: „Aveam o altă relație”. Connect-R a înșelat-o pe Misha. Dezvăluirile șoc făcute de artist: „Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles de ce a dat divorț”

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Toți s-au bucurat să îi vadă din nou împreună 

Fanii nu s-au putut abține să nu comenteze și s-au grăbit să îi felicite. „S-a împăcat cu Misha?”, „Este Misha, nu?”, „Nu s-au despărțit niciodată”, „Superbe fete! O familie minunată”, „Lângă așa o frumusețe, te îndrăgostești în fiecare zi!”, „Dragoste nelimitată!”, „Cei mai frumoși sunteți împreună”, „Cea mai frumoasă familie! Sunteți minunați toți 3”, „Frumoasă femeie”, „Să-ți trăiască minunea”, „Dragoste nelimitată”, „Fă tot ce trebuie ca să vă reîmpăcați ca soț și soție, pentru că sunteți superbi împreună”, „Vă ador”, „Am impresia că vă iubiți mai mult decât unele cupluri căsătorite”, „Sunteți cel mai atipic cuplu. Sunteți minunați”, „Ai două minunății”, sunt doar unele dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat la postarea făcută de artist pe contul său de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Connect-R dorește împăcarea cu Misha? Motivul pentru care nu mai consumă substanțe stupefiante: „Nici gând să mă mai droghez”

Te-ar putea interesa și: Misha îi răspunde lui Connect-R, după ce artistul a recunoscut că a înșelat-o și că vrea să fie iertat: „Va avea de așteptat mult și bine”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți




pixel