Mă afectează, nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu" Jador, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate. Cât de gravă este, de fapt, starea lui, după ce și-a anunțat retragerea din muzică
Data publicării:
Jador a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. Artistul a explicat cât de gravă este situația în care se află. 

Fanii lui Jador sunt în continuare în stare de șoc, după ce artistul și-a anunțat retragerea din cariera muzicală, chiar de pe patul de spital. După anunțul făcut de artist s-au zvonit tot felul de lucruri, inclusiv faptul că Jador ar fi fost diagnosticat cu cancer de colon, boală cu care s-au confruntat și părinții săi, în urmă cu zece ani. Acum, cântărețul a decis să vorbească despre situația în care se află și să explice cât de gravă este, de fapt, starea în care se află. 

Jador, noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate

Jador a recunoscut că se simte rău, însă problema cu care se confruntă este operabilă. Din nefericire, afecțiunea cu care a fost diagnosticat îl obligă pe artist să renunțe la visul său și la tot ce a construit până acum în cariera sa muzicală. Totodată, Jador a recunoscut că va lupta pentru sănătatea sa și că nu este pregătit încă să se întâlnească cu Dumnezeu. 

„Mi-e un pic rău acum, dar e operabil, e ok. Doar că partea nasoală e că o să mă las de cântat. Mă afectează pe partea asta. În rest e operabil, adică ce să am mai mult decât o posibilă moarte, o îmbrățișez și pe ea dacă vine, nu mi-e frică de ea. Doar că nu-s pregătit să mă întâlnesc cu Dumnezeu acum, că am fost golan, m-am cumințit acum, de curând.

Poate că ăsta e și testul, nu știu.(...) Până în decembrie mai am câteva piese de scos și din decembrie o să întrerup activitatea. O să terminăm, nu știu, Dumnezeu știe ce se întâmplă. Am muncit mult, sunt filmate clipurile. Ciudat, am muncit toată viața ca să ajung aici și acum sunt nevoit s-o las. E o chestie, nu-mi vine să cred. Sunt nevoit, că nu vreau, îți dai seama. Cred că toate sunt un cumul”, a spus Jador pe vlogul „La o tură”.

Ce spunea Bogdan Mocanu despre starea de sănătate a lui Jador

Bogdan Mocanu a declarat că prietenul său se confruntă cu probleme care pornesc de la esofag până la stomac, iar din acest motiv va ajunge de urgență pe masa de operație. Totodată, bunul prieten al artistului a precizat că aceste probleme i-ar afecta și corzile vocale.

Potrivit spynews.ro starea lui Jador nu este deloc una bună, iar surse apropiate acestuia au dezvăluit că are sângerări rectale.

"Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu stiu exact din care capăt plecă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vecale. Nu știu daca va putea să revină pe scenă, dacă recuperarea este ok, bănuiesc că da. Sper că, cariera lui muzicală să nu se oprească aici. Avem atâția oameni de încântat, eu cu versurile, iar el cu vocea lui. Chiar sper să nu se întâmple nimic. Acesta ar fi un moment în care să vă faceți o cruce sau să va gândiți frumos la prietenul nostru, la Jador.", a decarat Bogdan Mocanu pentru Spynews.ro

Citește și: Elena Merișoreanu, mesaj tranșant pentru cei care susțin că Jador ar fi apelat la o strategie: "Nu are nevoie să facă așa ceva"

Moment emoționant la concertul lui Jador, după ce s-a aflat că artistul are probleme de sănătate. Ce gest a făcut cântărețul pentru o admiratoare / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Jador  sănătate  starea de sanatate 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel