„Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei
Sofia Vicoveanca a făcut declarații neașteptate, la 81 de ani. Artista a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa. 

Sofia Vicoveanca  este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară, de la noi din țară. Aceasta este chiar supranumită și „privighetoarea cântecului bucovinean”. La 81 de ani, artista a vorbit despre cele mai mari apăsări ale sale, dar și despre cea mai mare dorință a sa. Totodată, Sofia Vicoveanca este conștientă de faptul că timpul trece foarte repede și nu se știe când vine sfârșitul vieții pe acest pământ.

Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani

 Copilăria i-a fost întunecată de greutăți, tatăl său fiind luat prizonier de sovietici, după anexarea Bucovinei de Nord de către Uniunea Sovietică. Cu toate astea, Sofia Vicoveanca susține că nu a uitat tot ce a învățat de la mama sa și privește cu optimism către viitor. 

„Părinții mei au avut o situație foarte bună, aveau o prăvălie. Noi ne-am refugiat la o mătușă la Vicov, de asta mi se zice că sunt vicoveancă. Tata era prizonier, dar după război a apărut foametea. Eu încerc să mă adaptez vremurilor, dar nu renunț la ce am învățat de la mama. mi spunea așa mama: ai grijă, să nu vorbești mult, să nu râzi tare. Dacă ți-a dat cineva dreptate din privire, să nu uiți sî mulțumești. Cam așa. (…) Eu nu am o poză de copil. Am fost necăjită tare. Este refugiul meu (n.r.: să scrie) să nu îmi bată urâtul și singurătatea la ușă. Primul lucru când mă scol, îmi fac patul. Zilnic fac ceva. Ori spăl, ori calc, ori am grijă de flori', a declarat Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

Sofia Vicoveanca: 'Am slăbit patru kilograme'

Lumea este în continuare afectată de războiul dintre Rusia și Ucraina. Artista a recunoscut că, uitându-se la televizor, retrăiește momentele din copilărie, când a izbucnit cel de-al Doilea Război Mondial, iar Bucovina a fost anexată de URSS. Sofia Vicoveanca a mărturisit că a slăbit câteva kilograme din cauza situației actuale din Ucraina.

„Am slăbit patru kilograme urmărind la televizor, parcă retrăiesc totul. Acești copii refugiați vor fi marcați pe viață', a mai spus Sofia Vicoveanca în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.

Care este dorința Sofiei Vicoveanca

Sofia Vicoveanca a mărturisit că încearcă să-și ocupe timpul cu tot felul de activități. Totodată, îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit care este cea mai mare dorință a sa, la 81 de ani. Mai exact, vedeta îl roagă zilnic pe Dumnezeu să nu-i ia mințile și să o țină cât mai mult timp lucidă. 

„Doamne, îmbătrânește-mă, dar nu îmi lua mințile! Dumnezeu ne pune la fiecare câte un ceva ce nu are nimeni. Există un drum al fiecăruia. Drumul este croit și, când e gata… Știu că sunt aproape de pământ, că mă cheamă pământul, dar Tu faci minuni și hotărăști pentru fiecare', a mai zis Sofia Vicoveanca pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Alimentul pe care Sofia Vicoveanca nu-l mănâncă niciodată: „M-am ferit toată viață”. Așa se menține în formă artista, la 81 de ani

Sofia Vicoveanca, BĂUTURA ciudată care curăță gâtul și plămânii: Un deliciu, se bea cald, înainte de culcare

Sofia Vicoveanca, SUMA pe care o cere pentru un eveniment: Cine are nevoie de mine mă sună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 23 ian 2023, 07:55

Sursa foto> unsplash, autor Sammie Chaffin

Vești bune și rele pentru Berbec, Săgetător, Fecioară și Pești. Revoluție pentru Vărsător și oportunități pentru Taur

Carmen Tănase, captură video Youtube

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai celebre actrițe din țara noastră

Sursa foto: Mădălina Manole, Facebook

Astrologul Mădălina Manole a murit. Avea doar 38 de ani

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Cel mai mare păcat în funcţie de zodie. Mihai Voropchievici. Taurii sunt egoişti, Minciuna are picioare scurte pentru Gemeni

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 6-12 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: unsplash, autor Ian Stauffer

Mesajele astrelor pentru PATRU ZODII. Racii trebuie să aibă grijă la bani, Balanțele la excesul de zel. Săgetătorii pot avea tensiuni cu partenerul, la Capricorni apar negocieri

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop RUNE 6-12 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Cabral, Instagram

Cu ce se ocupă Cabral, după ce s-a retras din televiziune: „Este greu de pensionat. Revine cu vești”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: Zae Zhu

Doliu în lumea muzicii populare. O îndrăgită artistă s-a stins din viață, după ce fanii au încercat să o salveze

Sursa foto: Vlad Burghelea, Instagram

Antrenorul vedetelor, secretele siluetei. Cum i-a transformat Vlad Burghelea pe Codin Maticiuc și Smiley: „Cel mai bun sfat pe care-l pot da este...”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, miercuri, 1 februarie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru, despre ceaiul "farmacie" care scade tensiunea arterială: "Nu se bea pe stomacul gol"