„Mă gândeam cu ce monstru am trăit”. Lidia Fecioru, mărturisiri cutremurătoare despre divorțul de fostul soț
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” detalii cutremurătoare despre divorțul de fostul soț.

Lidia Fecioru și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Bioenergoterapeutul, în vârstă de 61 de ani, a vorbit despre divorțul de fostul soț, care a avut loc la începutul anilor 2000.

„Noi nu ne putem influența viața. Dacă pot da sfaturi altora, pot să îi îndrum cumva, pentru mine nu pot face nimic, nici pentru copii. Dacă eram întrebată cu o lună înainte dacă divorțez, eu spuneam că nu. Aveam un soț foarte frumos. Era un fel de Alain Delon. Eu munceam câte 12-14 ore pe zi. Eu nu aveam timp. Eu îmi vedeam copiii doar când dormeau.

Eu îl respect și o să-l respect toată viața mea. Îl respect și acum pentru că mi-a înfiat copiii, ceea ce a fost un semn al devotamentului față de mine. S-a mutat din Banat la București, dar nu s-a putut adapta pentru că spunea că toți bucureștenii sunt mincinoși.

Poate că până la urmă eu am fost vinovată, pentru că am lăsat toate celelalte lucruri care țineau de casă pe mâna lui. Eu eram doar cu munca, de celelalte el avea grijă. Când i-am spus să se ducă la muncă, el mi-a zis că-l jignesc că-l trimit la muncă. I-am răspuns că nu-l mai jignesc, divorțez”, a povestit Lidia Fecioru în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: I-a prezis moartea! Lidia Fecioru a avertizat un om că-și va pierde viața: Am regretat după aceea

„N-am divorțat pentru că m-a înșelat, ci pentru că era gelos”

La începutul anilor 2000, Lidia Fecioru cântărea 90 de kilograme. Chiar dacă se simțea bine în propria piele, soțul i-a reproșat aspectul fizic, spunându-i că arată ca o „vacă”. Pe atunci, bioenergoterapeutul purta o rochie neagră. I-a spus că o să slăbească, însă după aceea va divorța de el. În 7 luni a reușit să scape de kilogramele în plus, iar soțul era mândru de cum arăta, însă bioenergoterapeutul s-a ținut de cuvânt și a pus punct căsniciei.

Însă nu doar acesta a fost motivul divorțului. Lidia Fecioru a dezvăluit că problemele în căsnicie au fost mult mai profunde. Ea a mărturisit că soțul său nu lucra și era gelos. I-a oferit mai multe șanse să se schimbe, dar a ajuns la concluzia că divorțul era singura soluție pentru o viață liniștită. 

„De obicei sunt un om care mă țin de cuvânt. Dacă am spus ceva, atunci trebuie să-l respect. Am încercat. I-am dat un milion de șanse soțului meu, de a se angaja, de a nu mai fi gelos. I-am dat răgaz un an de zile să se angajeze, să nu înceapă cu geloziile, că mă înnebunea. Când am divorțat mi-a adus un braț de fotografii cu toate buchetele de flori pe care eu le aduceam de la cabinet seara. Mă întreba pentru fiecare buchet în parte de la cine e. El a acumulat toate astea în interiorul lui. Mă gândeam cu ce monstru am trăit eu până atunci. Mi-am dat seama că nu am ce să pierd. Nu mă încurca cu nimic să rămân singură. Îi spuneam că divorțez la 40 de ani de el pentru că mi-am dat seama că am mai puțin de trăit decât am trăit până atunci.

Aveam 40 de ani și ziceam că dacă mai trăiesc 20 de ani, măcar să îi trăiesc frumos și liniștită. Totodată, spuneam că îmi asum că o femeie care divorțează la 40 de ani riscă să rămână singură toată viața ei. Am avut gura aurită. Eu am greșit că am acceptat. Am acceptat toate prostiile, eu credeam că e omenește să dai o șansă. A fost o greșeală foarte mare. Trebuia să o rup de la început, când am văzut lucrurile, când am văzut trădarea. Eu nu am divorțat pentru că m-a înșelat. Am divorțat pentru că era gelos, că nu muncea, că nu avea mintea ocupată”, a mărturisit Lidia Fecioru în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Lidia Fecioru:


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Sursă foto: Instagram/ Theo Rose

„Mă usuc de nervi”. Tensiuni între Theo Rose și Anghel Damian: „M-am supărat pe el că mi-a dat mie de făcut treaba asta”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru primăvară, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodiile care vor avea noroc în dragoste şi bani

Alina Badic, captură YouTube/ B1TV

Alina Badic, horoscop pentru săptămâna aceasta. Luna Plină aduce tot felul de vibrații și mesaje interesante

Părintele Pimen/ „Altceva cu Adrian Artene”, captură YouTube

Cea mai puternică rugăciune. Părintele Pimen, sfat de pe muntele Athos: „Fă semnul crucii pe pernă, pe copilașii tăi, pe toată casa ta, să ai candela aprinsă la icoana Maicii Domnului”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, facebook

Horoscop cu Mihai Voropchevici. Zodia pentru care începutul primăverii nu va fi unul prietenos

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură YouTube/ Fanatik

Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru patru zodii. Cum afectează conjuncția Mercur-Neptun, fiecare semn zodiacal

Carmen Tănase, Denis Hanganu/ captură video Youtube, Instagram

Scena filmată de Denis Hanganu alături de Carmen Tănase pentru Clanul, care l-a pus în dificultate pe actor: „Foarte greu” / video

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop 26 februarie- 3 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Reușită profesională pentru o zodie

Lia Bugnar, captură video Youtube/ Pacientul 2.0

Care este actorul preferat al Liei Bugnar din Clanul: „Sunt leșinată după el. E slăbiciunea mea”

unsplash, autor Biegun Wschodni

O primăvară fabuloasă pentru Taur, Scorpion și Leu. Provăcări pentru Berbec și Pești

Sursa foto: Lidia Fecioru, Antena 3 CNN

Traumele cu care te confrunți în cuplu, dacă nu ai fost iubit în copilărie. Lidia Fecioru: "Fetiţa trebuie luată în brațe de tată până la 6 ani"

Totul celor mai bine îmbrăcați politicieni/ colaj foto Spectacola/ captură TV

Cel mai tare top al politicienilor - bine și rău îmbrăcați: Ciolacu, Ciucă, Simion și alți lideri. Cine a ieșit pe primul locpixel