„Mă gândeam cu ce monstru am trăit”. Lidia Fecioru, mărturisiri cutremurătoare despre divorțul de fostul soț
Data publicării:
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” detalii cutremurătoare despre divorțul de fostul soț.

Lidia Fecioru și-a deschis sufletul în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Bioenergoterapeutul, în vârstă de 61 de ani, a vorbit despre divorțul de fostul soț, care a avut loc la începutul anilor 2000.

„Noi nu ne putem influența viața. Dacă pot da sfaturi altora, pot să îi îndrum cumva, pentru mine nu pot face nimic, nici pentru copii. Dacă eram întrebată cu o lună înainte dacă divorțez, eu spuneam că nu. Aveam un soț foarte frumos. Era un fel de Alain Delon. Eu munceam câte 12-14 ore pe zi. Eu nu aveam timp. Eu îmi vedeam copiii doar când dormeau.

Eu îl respect și o să-l respect toată viața mea. Îl respect și acum pentru că mi-a înfiat copiii, ceea ce a fost un semn al devotamentului față de mine. S-a mutat din Banat la București, dar nu s-a putut adapta pentru că spunea că toți bucureștenii sunt mincinoși.

Poate că până la urmă eu am fost vinovată, pentru că am lăsat toate celelalte lucruri care țineau de casă pe mâna lui. Eu eram doar cu munca, de celelalte el avea grijă. Când i-am spus să se ducă la muncă, el mi-a zis că-l jignesc că-l trimit la muncă. I-am răspuns că nu-l mai jignesc, divorțez”, a povestit Lidia Fecioru în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: I-a prezis moartea! Lidia Fecioru a avertizat un om că-și va pierde viața: Am regretat după aceea

„N-am divorțat pentru că m-a înșelat, ci pentru că era gelos”

La începutul anilor 2000, Lidia Fecioru cântărea 90 de kilograme. Chiar dacă se simțea bine în propria piele, soțul i-a reproșat aspectul fizic, spunându-i că arată ca o „vacă”. Pe atunci, bioenergoterapeutul purta o rochie neagră. I-a spus că o să slăbească, însă după aceea va divorța de el. În 7 luni a reușit să scape de kilogramele în plus, iar soțul era mândru de cum arăta, însă bioenergoterapeutul s-a ținut de cuvânt și a pus punct căsniciei.

Însă nu doar acesta a fost motivul divorțului. Lidia Fecioru a dezvăluit că problemele în căsnicie au fost mult mai profunde. Ea a mărturisit că soțul său nu lucra și era gelos. I-a oferit mai multe șanse să se schimbe, dar a ajuns la concluzia că divorțul era singura soluție pentru o viață liniștită. 

Youtube video image

„De obicei sunt un om care mă țin de cuvânt. Dacă am spus ceva, atunci trebuie să-l respect. Am încercat. I-am dat un milion de șanse soțului meu, de a se angaja, de a nu mai fi gelos. I-am dat răgaz un an de zile să se angajeze, să nu înceapă cu geloziile, că mă înnebunea. Când am divorțat mi-a adus un braț de fotografii cu toate buchetele de flori pe care eu le aduceam de la cabinet seara. Mă întreba pentru fiecare buchet în parte de la cine e. El a acumulat toate astea în interiorul lui. Mă gândeam cu ce monstru am trăit eu până atunci. Mi-am dat seama că nu am ce să pierd. Nu mă încurca cu nimic să rămân singură. Îi spuneam că divorțez la 40 de ani de el pentru că mi-am dat seama că am mai puțin de trăit decât am trăit până atunci.

Aveam 40 de ani și ziceam că dacă mai trăiesc 20 de ani, măcar să îi trăiesc frumos și liniștită. Totodată, spuneam că îmi asum că o femeie care divorțează la 40 de ani riscă să rămână singură toată viața ei. Am avut gura aurită. Eu am greșit că am acceptat. Am acceptat toate prostiile, eu credeam că e omenește să dai o șansă. A fost o greșeală foarte mare. Trebuia să o rup de la început, când am văzut lucrurile, când am văzut trădarea. Eu nu am divorțat pentru că m-a înșelat. Am divorțat pentru că era gelos, că nu muncea, că nu avea mintea ocupată”, a mărturisit Lidia Fecioru în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Vă invităm să urmăriți un interviu cu Lidia Fecioru:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel