„Mă topesc de dor”. Elena Cârstea, departe de fiicele ei: Sanda și Adriana lucrează în armata americană
Elena Cârstea a împlinit 60 de ani și și-a petrecut ziua foarte tristă, cu gândul la fiicele ei. 

Elena Cârstea a împlinit 60 de ani pe 26 februarie. Artista, care locuiește în America de 15 ani, a petrecut ziua tristă, cu gândul la fiicele ei. Chiar dacă soțul ei a surprins-o cu o mulțime de flori, dorul de fiicele sale nu a lăsat-o să se bucure de cadouri. Cele două fiice, Sanda și Adriana, lucrează în armata americană.

 

 „Tot trăgea de mine soțul meu să mă scoată în oraș de ziua mea, tot mi-a umplut casa de flori, tot vrea să îmi facă el surprize, zic, lasă-mă, că nu mai vreau… Dar nu am scăpat! Ies foarte greu din casă în ultimul timp, nu vreau să văd pe nimeni și din cauza asta, cu timpul ăsta, nu ne-am prea văzut nimeni cu nimeni, cu atâtea probleme care te obligă să stai în casă. Problema asta cu fetele mele mă arde cel mai tare, că nu sunt acasă și mă topesc de dor. Cu fetele mă văd pe telefon, pe WhatsApp, nu mai pot de dorul lor, nu au reușit să ajungă acasă de Crăciun, de aceea mi-am luat și pisici, să îmi alin puțin dorul. Tot timpul ne vedem pe WhatsApp, noroc cu el că pot să îmi văd copiii”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!.

Și-a luat două pisici, ca să îi aline dorul de fiicele sale

Elena Cârstea s-a stabilit în America în urmă cu 15 ani. Artista și-a luat și mama în Statele Unite. Cum fiicele sale au luat decizia de a urma o carieră militară, casa vedetei a devenit pustie, făcând loc astfel pentru doi noi membri: două pisici. 

Sanda, fiica cea mare a artistei, a urmat școala militară și lucrează la Garda Naţională Americană, iar  Adriana, mezina,  este militar în Armata Statelor Unite.


 „Ele nu pot veni des acasă. Sanda nici vorba! Sanda s-ar putea să vină în toamna, iar aia mică vine de tot acasă, în  septembrie, și apoi se duce la facultate. Sanda nu știu când vine, ei îi place foarte mult în armata și vrea să rămână acolo. Adrianei nu îi place. Orice e periculos, dar măcar are o bază, asta au vrut să facă, eu nu le-am forțat pe niciuna dintre ele, le-am zis, cu ce vă alegeți, cu aia rămâneți. S-au luat una după alta, nu ai ce să le faci, Adriana e foarte bine, e deșteaptă rău! Îi merge mintea bine de tot!  Sanda este foarte descurcăreață, dar Adriana e foarte deșteaptă! Sunt haioase rău, amândouă au calități diferite! Eu nu pot să stau singură, de-aia mi-am luat și pisici, unul din pui l-am vândut și acum o să dau și celălalt băiat. Pisicile astea sunt scumpe, m-au costat foarte mult. O am și pe mama mea aici cu mine, am grijă de ea!”, a mai povestit Elena Cârstea pentru sursa mai sus menționată.

Data: 03 Martie 2022, 07:33
Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: America  armata americana  artista  elena carstea  fiice  vedete 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacalMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...