Machiajul potrivit pentru zodia ta! BONUS: ce nu trebuie niciodată să îţi lipsească din trusa de machiaj
Data actualizării:
Data publicării:
Dacă te-ai plictisit să-ți alegi machiajul pe baza subtonurilor sau a ținutei tale, iată ceva distractiv și interesant cu care poţi experimenta  - machiajul semnului zodiacal! Da, ai citit bine! 

Sezonul Balanţei vine cu frumuseţea sa specifică şi ne îndeamnă să ne uităm cu alţi ochi la aspectul nostru. Şi cum ne pregătim de o Lună Nouă în Balanţă pe 6 octombrie, urmată de intrarea lui Venus în Săgetător, parcă ideea unei schimbări de look vine ca o mică bucurie într-un sezon marcat de Mercur retrograd.

Iată câteva idei de machiaje inspirate de astre a străluci cu energia zodiei tale şi BONUS!!! ce nu trebuie să îţi lipsească din trusa de machiaj niciodată!

Dar înainte de a te distra cu aceste inspiraţii zodiacale, un lucru mai trebuie să îţi spunem: cel mai bun stil este cel care îţi place şi care te face să te simţi cel mai bine!

Berbec

Îndrăzneț, focos și pasional, Berbecul este întotdeauna pregătit pentru o provocare. Aceşti nativi adoră aventura și nu îi deranjează să meargă cu capul înainte în viață (simbolul lor este un berbec la urma urmei). Aspectul perfect de machiaj al acestui semn zodiacal trebuie să fie îndrăzneț și dramatic. Un ruj roșu închis, profund și bogat în pigment poate fi parte din rutina ta de înfrumuseţare. Păstrează machiajul feței simplu pentru a echilibra rujul și te poţi juca cu un tuş sau un rimel pentru ochi. 

Fiind un semn de foc, iubeşti aspectul cald. Aşa că un fard auriu este clar printre preferinţele tale. Iar dacă nu ai încercat, este un semn de la stele să îi dai o şansă. Nuanțele metalice îndrăznețe sunt cele mai potrivite pentru a evidenţia personalitatea ta strălucitoare să iasă în evidenţă. Şi chiar dacă am menţionat rujul roşu, nu înseamnă că nu te poţi juca cu nuanţele metalizate şi pe buze. Dar cum te cunoaştem, vei face ce vrei tu ca întotdeauna!

Ce nu trebuie să îţi lipsească din trusa de machiaj: Gel pentru sprâncene

Berbecul are sprâncene proeminente, imitând coarnele berbecului. Gelul pentru sprâncene le poate ajuta să le netezească și să le nuanțeze.

Taur

Ca semn de pământ, Taurul iubește toate lucrurile subtile și naturale. În loc să creezi un amestec de culori pe fața ta, optează pentru un machiaj cu aspect natural, cu tonuri pământii. Începe pregătirea pielii cu un primer mat pentru a minimiza textura și a reduce aspectul porilor mari, deschiși. Aplică un fond de ten ușor sau un simplu corector aplicat strategic pentru a-ţi lăsa pielea să strălucească. Dă-i pielii tale un aspect 'sărutat' de soare, adăugând o notă de fard de culoarea piersicii și un iluminator moale. Păstrează aspectul ochilor subtil doar folosind creion sau tuş și umple ușor sprâncenele pentru a le da o formă. Colorează-ți buzele cu un ruj nud pentru a lega aspectul machiajului zodiacal.

Fiabile, practice, iubitoare și de neclintit, femeile Taur preferă stilurile șic și atemporale, aşa că nu este exclus să le vedem uneori şi cu un machiaj simplu şi un ruj roşu. Cunoscute pentru buzele lor pline și comportamentul lor feminin, dar dur, nuanțele îndrăznețe și mai puțin folosite, cu o tentă ușor gotică, vor atrage atenţia către stilul lor senzual și distinctiv.

Ce nu trebuie să îţi lipsească din trusa de machiaj: Ruj cremos nud

Dar cum pentru Taur confortul contează și rareori se orientează spre un machiaj elaborat, un must-have este un ruj nud confortabil, cremos.

Gemeni

Gemenii nu se tem să încerce ceva nou - de la buzele ombre până la aspectul strălucitor al fardului de ochi, pot face totul. Foloseşte culori vibrante de fard de ochi pentru a crea un aspect de machiaj spectaculos al ochilor și finalizează-l cu câteva stiluri îndrăznețe dacă doreşti să mergi mai departe. Asociază-l cu un ruj fuchsia pentru o notă contrastantă. Dacă există un semn care poate exagera machiajul în funcție de zodia sa și încă arată uimitor, vorbim clar de Gemeni. Nu îţi face griji cu privire la combinațiile de culori șocante, semnul tău este destinat pentru a şoca! 

Pline de viaţă, afectuoase, curioase, inteligenţe și distractive, femeile Gemeni sunt mai predispuse să experimenteze aspectele creative de machiaj. Sunt genul care pot păta o bluză și o va face să pară instantaneu purtabilă. De aceea nu vor rămâne doar la ceea ce este în geanta de machiaj și vor căuta inspirație în altă parte. Nu este exclus ca un nativ Gemeni să fi inventat machiajul cu pietre preţioase.

Ce nu trebuie să îţi lipsească din trusa de machiaj: Balsam de buze roz colorat

Cocheta femeie Gemeni iubește un balsam de buze roz și fructat. Întrucât Gemenii vorbesc atât de mult, gura lor este întotdeauna centrul atenției și trebuie să îi acorde îngrijirea necesară!

 

Citește continuarea pe ASTROSENS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  machiaj  zodii 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel