Mădălin Ionescu, primele declarații după ce a fost acuzat că își umilește fiul. Publicul nu l-a iertat deloc
Data publicării:
Mădălin Ionescu a precizat primele detalii după scandalul care îl implică pe fiul său. Prezentatorul a fost aspru criticat de fanii săi.

Mădălin Ionescu se confruntă cu o perioadă mai grea, având în vedere că vorbele i-au fost interpretate și că nu a avut „cale de scăpare”, în fața ochiului critic al fanilor săi. Tot scandalul a pornit de la un mesaj video al vedetei în care este inclus și fiul său, Filip. El este mezinul familiei, iar multă lume credea că micuțul suferă de autism, dar, de fapt este vorba despre hemipareză.

Mesajul care a contrariat fanii

Mădălin Ionescu a adăugat un comentariu față de actuala stare a fiului său și, așa cum au interpretat fanii, „s-a plâns de problemele” sale de față cu propriul fiu, vorbind deschis și pe față de condiția acestuia, fiind înțeleasă și o ușoară „părere de rău”.

„Știți că Filip, în general, e vesel, cu excepția unor momente în care probabil are și el gândurile lui legate de viitor, clipele în care se gândește la condiția lui și realizează că e diferit. Deși, de multe ori, acest diferit e în sens pozitiv. Însă eu nu-mi pot lua din suflet această tristețe de părinte legată de faptul că el putea să fie la vârsta aceasta un student excepțional, un tânăr cu foarte multe preocupări, prieteni iubita și foarte implicat în tot felul de proiecte, etc., momente sociale cu opțiunile lui, cu visele lui, cu speranțele lui. Și în aceste clipe, trebuie să-mi maschez toată această stare interioară, pentru că nu vreau ca el să știe că eu am și aceste suferințe”, a povestit Mădălin Ionescu, într-un filmuleț postat pe pagina lui de Facebook.

O persoană a spus lucrurilor „pe față”

Astfel, o femeie din public s-a sesizat, iar mesajul acesteia i-a captat imediat atenția vedetei, care probabil s-a simțit atacată de acuzarea care i s-a dus. 

„Este un tânăr care înțelege absolut tot doar că nu poate să exprime prin cuvinte, dragul de el. Fă un pustiu de bine și nu te plânge când este și el în preajma ta.Nu-l umili, comportă-te cu el așa cum te comporți cu Petra”, i-a transmis o urmăritoare lui Mădălin Ionescu, potrivit Wowbiz.

Mădălin Ionescu s-a apărat

Prezentatorului nu i-a venit să creadă când a observat ce fel de situație s-a creat în jurul imaginii sale, punându-se imediat pe scris și răspunzând oamenilor care l-ar fi judecat greșit. El s-a apărat spunând că a fost suficient de discret și că, din cauza condiției pe care o are fiul său, acesta nu ar fi putut înțelege ce a zis. El a oferit garanții în acest sens.

„Ar fi probabil imposibil ca astfel de personaje, de genul dv, sa se abțină de la comentarii atât de absurde. Cred ca știu mai bine decât dv ce înțelege si ce nu înțelege fiul meu. Eu mi-am umilit băiatul sau as putea sa o fac vreodată? Vi se pare ca sunt un om lipsit de inteligenta, de rațiune sau de empatie? In acel moment Filip interacționa mai mult cu televizorul. Am fost suficient de discret. Altfel Filip nu înțelege chiar tot, doamna. Nu ați crescut un astfel de copil si nu cunoașteti problematica specifica unui asemenea caz. E atât de ușor sa stai pe margine si sa emiți mizerii de acest tip! Ar fi trebuit sa va dau block … sincer”, i-a răspuns Mădălin Ionescu urmăritoarei lui din mediul online.

Ce a mai spus despre fiul său, în trecut

Cu ceva mai mult timp în urmă, vedeta a mai precizat câteva detalii despre fiul său, vorbind mai deschid despre afecțiunea pe care o are, dar și despre iubirea pe care i-o poartă ca părinte.

„Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient. El nu prea mai poate fi ajutat. Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi.

În România nu era, nici medicii nu erau suficient de informaţi. Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integral. Este extrem de creativ!

Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi. Eu îmi doresc asta, dar la modul realist spus, e greu de crezut, pentru exact centrii vorbirii sunt afectaţi, are limba pe jumătate paralizată", declara Mădălin Ionescu în urmă cu ceva timp, potrivit demamici.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: familie  Filip  hemipareza  Madalin Ionescu 



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile




pixel