Mădălina Crețan: „Îmi este cumplit de greu. Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”. Soția lui Nosfe, declarații sfâșietoare
Mădălina Crețan a fost invitată în cadrul emisiunii Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru, unde a dezvăluit cum e descurcă cu creșterea fetiței sale, după moartea lui Nosfe. 

Mădălina Crețan, soția regretatului Nosfe, care s-a stins fulgerător din viață în urmă cu aproximativ jumătate de an chiar în fața casei sale, a fost invitată în cadrul emisiunii Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat în creșterea fetiței sale, după moartea artistului.

„Pentru mine, această noțiune de părinte singur e împărțită în foarte multe categorii, pentru că cred că există mai multe categorii de părinte singur: cei care cred că sunt singuri, cei care sunt singuri cu adevărat și așa mai departe. Eu cred că mă încadrez în categoria celor care sunt 50% singuri. Și atunci da, părerea mea despre acestă singurătate este că e important să asculți foarte mult, ascultatul face întotdeauna bine. Eu am fost împotriva ajutorului de specialitate, în ceea ce privește problemele pe care noi le avem în viață, mă refer la psiholog. Mi s-a dovedit în această perioadă că ajutorul unui specialist a contat extraordinar de mult. El m-a ghidat într-o direcție constructivă.”, a declarat Mădălina Crețan, în cadrul emisiunii Ultrapsihologie cu Radu Leca și Ramona Dumitru.

Te-ar putea interesa și: Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

„Îmi este în continuare cumplit de greu”

Mădălina Crețan a dezvăluit și care este cel mai greu moment pe care l-a întâmpinat în creșterea fiicei sale, de când s-a stins din viață Nosfe. Aceasta spune că oricât de mult și-ar dori să îndeplinească și rolul patern, îi este extrem de dificil să facă asta. 

„Îmi este în continuare cumplit de greu și atunci când trebuie să iau o decizie, îmi e cel mai greu. Oricât m-aș da eu peste cap și al încerca să fiu și tată, și mamă, lipsa tatălui există, ea este acolo și îmi este foarte greu, pentru că nu știu cum să mă transform în celălalt părinte.

Eu și cu soțul meu găsisem un echilibru, în ceea ce privește această autoritate, deși eu mi-am dorit ca el să fie autoritatea, el fiind atât de blând, nu a reușit să se impună și atunci a trebuie să o fac eu și acum mă regăsesc în situația în care trebuie să mă impun cu mult mai multă grijă, nu mai există balanța, soțul meu balansa conflictele între mine și fetiță. Recunosc că am ales să comunic mult mai mult și să mă bazez pe puterea de înțelegere a copilului meu.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Văduva lui Nosfe, mărturii tulburătoare despre momentul în care a murit artistul: „A căzut în casă, lângă ușa de la intrare”

Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante după moartea lui Nosfe

Mai mult, aceasta a învățat și o lecție foarte importantă, în toate această perioadă plină de durere. 

„Noi trei am avut o relație foarte puternică, dar eu am crezut mereu că o familie fără reguli e pierdută din start. La noi au existat mereu și pe unele dintre ele le-am continuat. Eu am învățat un lucru în perioada asta mai mult ca niciodată, anume faptul că orice recompensă pe care i-o dai copilului tău, nu va compensa niciodată cu timpul pe care-l petreci cu el și atunci, în loc să-i dau o ciocolată, îi zic să ne jucăm împreună. Trebuie să-i oferi copilului tău timp.”, a mai spus Mădălina Crețan. 

VEZI și: „Am să mor făcând asta”. Mesajul lui Nosfe, înainte de tragedie. Soția artistului l-a făcut public

Data: 29 apr 2023, 13:46
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  copil  madalina cretan  moarte  nosfe 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...