Mădălina Pamfile ”s-a făcut de râs” la 4 dimineața. A fost încătușată de polițiști
Data actualizării:
Data publicării:
Mădălina Pamfile a reușit ”performanța” rușinoasă de a fi prinsă de polițiști, la 4 dimineața, în timp ce conducea haotic pe străzile Capitalei.

Poliţiştii de la Rutieră au oprit sâmbătă dimineaţa o maşină care se deplasa haotic pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei.

Autoturismul era condus de o şoferiţă, aflată sub influenţa alcoolului, transmite Poliția. Persoana în cauză ar fi fost Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, dar și o prezență constantă în emisiunile TV mondene.

Citește și - Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video - https://www.spectacola.ro/catalin-botezatu-a-rupt-tacerea-cati-copii-are-celebrul-designer-video_41866.html 

Comunicatul Poliției. Ce a arătat aparatul etilotest

 

''La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 4,05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă au efectuat semnal regulamentar de oprire a autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 31 de ani. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat'', a informat Brigada Rutieră.

Se manifesta agresiv și a fost încătușată de polițiști

 

Deoarece femeia se manifesta agresiv, poliţiştii au fost nevoiţi să o imobilizeze cu forţa. În continuare, femeia a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, notează Agerpres.

Cine este Mădălina Pamfile

 

Mădălina Pamfile este cunoscută ca fiind o asistentă TV. A avut o carieră ca fotomodel și a făcut furori în showbiz-ul autohton. S-a evidențiat, mai ales cu ținute provocatoare pe care le-a abordat. Însă fosta asistență TV s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, cu scopul de a își crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an. 

Citește și -  Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video - https://www.spectacola.ro/horia-brenciu-a-izbucnit-in-lacrimi-la-vocea-romaniei-vedeta-nu-s-a-putut-abtine-cand-aud-vocea-ei-tresar-brusc-toate-amintirile-se-ingramadesc-in-capul-meu-video_41863.html 

 

Ce spunea despre relația sa cu Radu Mazăre

 

De asemenea, Mădălina Pamfile a fost iubita lui Radu Mazăre. Despre relația cu acesta, fosta asistentă TV spunea în anul 2013, la emisiunea ”Răi da buni”: ”Este un subiect care a trecut. Cred că e prea devreme să te îndrăgosteşti la 18-19 ani. Poate am crezut că sunt îndrăgostită, dar mi-am revenit. Am avut ce învăţa de la omul acesta.

Oricând ai ce învăţa de la un om mai mare ca tine, pornind de la cum să te îmbraci, cum să stai la masă, cum să mănânci, lucruri pe care un copil de 20 de ani n-ar putea să te înveţe. A fost o experienţă de viaţă şi atât. Dacă ne întâlnim ne salutăm, nu e nici o problemă”.

Citește și - „Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el - https://www.spectacola.ro/auuu-au-catalin-botezatu-reactie-neasteptata-dupa-ce-karmen-simionescu-a-spus-in-direct-la-tv-ca-isi-doreste-sa-se-marite-cu-el_41861.html 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: Vedete

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel