Magda Pălimariu a născut. Vedeta a adus pe lume un băiețel / FOTO
Data publicării:
Magda Pălimariu a adus pe lume primul ei copil.

Magda Pălimariu a adus pe lume primul ei copil, pe 20 august. Vedeta a născut un băiețel perfect sănătos, vestea cea mare fiind dată chiar de aceasta, pe rețelele de socializare. Bucuria este și mai mare cu cât noul membru al familiei a venit pe lume chiar când fosta prezentatoare TV își sărbătorește ziua de naștere. Proaspăta mămică a postat și prima fotografie cu noul membru al familiei pe Instagram, fiind în culmea fericirii.

„Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!”, a scris Magda Pălimariu pe Instagram.

 

 

Cum își dorea Magda Pălimariu să nască

În urmă cu puțin timp, vedeta a dezvăluit modul în care își dorea să aducă pe lume primul ei copil. Aceasta spunea pe atunci faptul că nu are nicio preferință și va ține cont doar de sfatul și recomandările medicilor. 

„Acest lucru depinde de la caz la caz. În Norvegia lucrurile stau puțin diferit, și doctorii de aici aleg mereu varianta clasică – în cazul meu, de naștere naturală. Însă lucrurile se pot schimba la momentul respectiv. Eu voi merge pe ceea ce spun medicii, așa cum consideră ei că este recomandat, așa voi face.”, a declarat Magda Pălimariu potrivit viva.

Recent, vedeta spunea că vrea să se mute în Norvegia

Recent, vedeta a anunțat faptul că s-a mutat în Norvegia. Prezentatoarea Tv s-a căsătorit, în urmă cu câteva luni, iar acum își dorește să petreacă mai mult timp cu familia. 

“Mi-ați tot scris în ultima perioadă și vreau să vă zic aici, tuturor, că ne vom vedea în continuare și abia aștept să mă reîntâlnesc cu voi! Însă este adevărat că în următoarea perioadă voi fi mai mult plecată din țară, dar știți că rubrica meteo face parte din viața mea și nu o să renunț la întâlnirile cu voi!


Așadar, în următoarea perioadă voi sta mai mult timp în Norvegia, să mă bucur de locurile frumoase de aici, să petrec mai mult timp în țara din care face parte familia mea acum și să mă acomodez cu clima și felul în care trăiesc oamenii în aceste locuri. Va îmbrățișez cu drag pe toți și ne vedem aici și pe Instagram în continuare!”, a scris Magda Pălimariu, pe Facebook.

„Nu excludem varianta unei bone”

Mai mult, aceasta a dezvăluit și cine o va ajuta în creșterea celui mic, imediat după naștere. Vedeta și-a exprimat, totodată, și frica legată de această nouă perioadă care a venit în viața ei și a soțului acesteia.

„O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta.

Mi-e puțin teamă, de ce să nu recunosc?, de naștere, având în vedere că e prima oară și nu știu cum va reacționa organismul meu înainte și după. Și, evident, îmi vin tot felul de griji în minte legate de bebeluș. Să fie totul bine.”, mai spunea aceasta, potrivit primei surse citate.

Citește și: Cum a cerut-o Cătălin Cazacu în căsătorie pe Ramona Olaru: ”Nu am pregătit momentul”. Cât costă inelul de logodnă primit de asistenta TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  magda palimariu  mama  nascut 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel