Maia Morgenstern, gest IMPRESIONANT pentru oamenii aflați în suferință din cauza RĂZBOIULUI: Omenia trebuie să primeze
Data publicării:
Maia Morgenstern a decis să sară în ajutorul oamenilor care așteaptă la granița cu România pentru a fi salvați din calea războiului dintre Rusia și Ucraina.

Maia Morgenstern a luat decizia de a face un gest umanitar, după ce a văzut cum stă situația la granița cu România. Marea actriță și-a pus la dispoziție un apartament, pentru a ajuta familiile nevoiașe, care au fugit din calea războiului dintre Rusia și Ucraina. 

"M-am tot gândit. M-am hotărât Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință.

Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat:Omenia trebuie să primeze.Bunătatea", a scris  Maia Morgenstern pe Facebook.

 

Virgil Ianțu, gest umanitar

Și Virgil Ianțu își arată solidaritatea față de drama ucrainenilor. Acesta găzduiește o familie din Ucraina și îi încurajează pe toți românii să ajute așa cum pot ei.  Virgil Ianțu a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare alături de familia din Ucraina, dar și alături de soția lui. Ce mesaj le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare. 


„Cei care aveți posibilitatea de a ajuta, vă rog, nu vă gândiți de două ori. Prin ce trec acești oameni este îngrozitor și totuși ei rămân extrem de curajoși și demni. Au nevoie de orice le puteți oferi, dar și de caldură și respect. Noi găzduim o mamă cu două fetițe care au ajuns aseară din Ukraina după un drum forte greu. Ea e avocat, au planuri mari și un drum lung în față, iar când am întrebat-o dacă îi e teamă, mi-a spus: there is only one way for us now (n.r. – există doar o singură direcție pentru noi, acum).”, a scris Virgil Ianțu pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: apartament  gest  Maia Morgenstern  război 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel