Maia Morgenstern, momente dureroase: „M-au trecut sudori reci și tremurături” Ce s-a întâmplat cu actrița
Data actualizării:
Data publicării:
Maia Morgenstern și-a deschis sufletul și a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare mai delicată prin care a trecut recent.

Maia Morgenstern a trecut printr-o situația mai dificilă, pe care a ales să le-o facă publică și fanilor săi. Actrița nu doar că a experimentat momente cumplite de panică, dar, pentru o clipă, a avut câteva îndoieli chiar și cu privire la propria persoană. Chiar dacă îndrăgita actrița mărturisește faptul că încearcă întotdeauna să îți mențină zâmbetul pe buze și simțul umorului, cu care a cucerit și publicul, există unele momente care aduc însă și durere, fie că îți dorești sau nu.

„Eh, mi-a trecut. Dar ce spaimă am tras! Ieri, ieri, am trecut printr-o spaimă cumplită. M-au trecut sudori reci. Și tremurături. M-am privit în oglindă cu groază: încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Zic, îmi zic: măcar cu mine însămi să fiu sinceră, oricât de dureros ar fi. Eh, vorba vine, oricât ar fi de dureros! Fug de durere, încerc s-o evit, s-o alin, sau poate s-o ignor. Să n-o mai lungesc, nu prea merge. În fine. Zic, încerc să-mi păstrez luciditatea, simțul realității. Și asta se traduce, în cazul meu cel puțin, cu verificarea permanentă a umorului. Îmi măsor frecvent simțul umorului, cum îmi controlez și celelalte simțuri: văz, auz, miros...care mai sunt. E foarte important pentru mine, mai c-aș zice că-i mai important decât simțul de orientare. Simțul umorului: să știi să râzi la o glumă. Aaaa, dar stai! Ca să râzi, mai întâi e nevoie s-o înțelegi! Și iarăși, în fine!”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Maia Morgenstern, lecție de stil. Cum i-a inspirat mama ei feminitatea: „N-a purtat în viața ei mărgele. Nici cercei: găurile din urechi s-au astupat cu timpul”

 

Maia Morgenstern a trecut printr-o situație dificilă

Mai mult, actrița nu a fost atât de deranjată din cauza faptului că a avut o zi grea, ci a fost extrem de supărată din cauza persoanei care a făcut-o să se îndoiască de propriile calități și, practic, de proprira sa persoană.

„Grea treabă, dar foarte sănătoasă. Râsul! Iar autoironie?! Păi, asta-i colacul meu de salvare! Împământenirea mea! Scut de protecție! Mască?! Cu vizor, desigur. Bine, și așa e bine. Dar ieri a fost o zi...așa. Grea. Rea. Tristă. Jale. De ce? De ne ce, așa a fost. Detalii, altă dată. Nu, nu vreau să intoxic pe nimeni cu mirosul usturător greu, greu acru al stării mele proaste. Se întâmplă, nimeni nu-i dator să-mi suporte mie hachițele. Jalea. Poate o ușoară depresie?!? Cine știe?! Să nu aruncăm cu vorbe mari. Și grele. Dar, când îți comunic de la început (așa simplu și sincer), când îți spun direct: draga mea, nu sunt ok, nu mi-e tocmai bine, iar tu mă bombardezi cu înțepături, apoi continui cu "glumițe " simpatice, doar, doar o râde lumea...Vezi tu dragă, problema nu e că mă harțuiești pur și simplu! Nu, nu-i problema că-mi dau lacrimile de neputință și de durere. Nu-i supărare că mă simt atacată... Nu, nu! Necazul e că mă faci să mă îndoiesc de propria capacitate de judecată.”, a continuat actrița.

Maia Morgenstern, amintiri dureroase: „Sechelele lăsate de bolile îndurare de copilul meu: pneumonie după pneumonie, din cauza frigului din casă”

 

„Mă doare grosolănia”

În final, actrița a încercat să le explice urmăritorilor ei faptul că este normal să aibă zile grele, ca orice alt om, însă nimeni din jurul ei nu ar trebui să profite de asta.

„Da, mă simt ca și cum mi-am pierdut simțul umorului, capacitatea de a râde. Mă simt fără rost, știi? O babă acră, un zgârci fără...umor. Erau doar glumeeee! Eh, apoi tot TU m-ai salvat, și-ți mulțumesc. " V-am supărat, doamnă? V-ați supărat, doamnă? "Mi-am adunat tot curajul din lumea asta:-Da, m-ai supărat. Da, m-ai întristat.- Da? Mă bucur, mi-ai răspuns. Uf, har Domnului m-am liniștit. M-ai liniștit. Crezusem că-s o scorpie fără haz, c-am ajuns un hârb, că m-am transformat într-o B acră, surdă și consti... Dar nu! Uf, mi-a trecut spaima! Bine că m-ai liniștit! Merci! Sunt un om normal care are dreptul să se supere, să se întristeze...ba, chiar are și curajul să recunoască lucrul aceste: mă doare grosolania. Sub orice formă ar fi livrată ea. Mulțumim!”, a conchia actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actriță  Maia Morgenstern  probleme 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel