Maia Morgenstern, PROPUNERE pentru George Buhnici și Marina Almășan: „Păi dacă tot ești acolo… Păi nu-i păcat să nu”
Data actualizării:
Data publicării:
Maia Morgenstern le dă replica lui George Buhnici și Marinei Almășan, după ce cele două persoane publice au afirmat că merg la mare să vadă „frumosul” și că sunt deranjați de celulită și vergeturi. 

Zeci de vedete au reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici, în timp ce se distra la un festival. Pe lângă faptul că a mustrat femeile care merg la plajă și își expun celulita și vergeturile, vloggerul și-a ridicat în slăvi soția, despre care a afirmat că arată ca o „minoră” și a spus că el vine la mare pentru a admira „țâțe și buci”.

Vezi aici declarația lui George Buhnici, dar și modul în care s-a apărat, după ce i-a sărit în cap tot internetul. 

Dacă unele vedete l-au apostrofat pe vlogger și au găsit revoltătoare declarațiile lui, Marina Almășan i-a sărit în apărare acestuia, și chiar a plusat, cu câteva afirmații năucitoare! Prezentatoarea TV le-a transmis femeilor cu kilograme în plus să-și pună lacăt pe frigider, pentru că și ea merge la mare tot să admire „frumosul”. 


Vezi aici declarațiile Marinei Almășan:  ”Lumea vine la mare să se bucure de frumos, nu de revărsări de slană și de acumulări de celulită”

Maia Morgenstern: Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde

Maia Morgenstern intervine și ea în „scandalul vergeturilor” și le dă replica celor doi, care au comentat formele rubensiene ale doamnelor. Marea actriță i-a invitat pe cei doi să meargă la muzeu dacă vor să admire frumusețe și artă, însă nu oriunde, ci în Madrid, acolo unde este expus celebrul tablou „Cele trei grații”, al pictorului Rubens. 


„Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți…Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și…îmbolnăvești de atâta…cum sa zic io?!”

Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri.

Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine.

Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine…Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza.

Ne mai civilizăm un picuț. Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine…în fine.


Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase – nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic. Iată, de pildă, tabloul „Cele trei grații”. Rubens. Pictorul.

Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo…Păi nu-i păcat sa nu….și anume???P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: george buhnici  Maia Morgenstern  marina almasan 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel