Majda dezvăluie rețeta pentru un păr superb. Masca hidratantă pe care și-o prepară cu ingrediente din bucătărie: „Vreau să știe toți hairstyliștii”
Data publicării:
Majda Aboulumosha a dezvăluit cum prepară masca de păr, despre care spune că are rezultate formidabile. 

„Am o mască naturistă și am dezvăluit-o urmăritorilor de pe Instagram. Este o mască pe bază de ghimbir. Se pune praf de ghimbir, ulei de jojoba, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de migdale, poți să adaugi un ou. Uleiul de susan iar face foarte bine. În momentele în care nu am timp să ajung la salon, masca aceasta se poate face o dată pe săptămână. Vreau să știe toți hairstyliștii că nu este o mască pe care eu am cercetat-o sau că am cunoștințe în domeniu pentru a o putea recomanda. Este, pur și simplu, testată pe mine. Am citit că este și pentru creșterea părului sau împotriva mătreții. Eu am făcut-o doar pentru luciu și chiar a dat rezultate pentru părul meu creț”, a spus vedeta pentru Ego. 

Rețeta pentru masca de păr

„Se amestecă o linguriță de praf de ghimbir dacă nu este timp pentru a da prin răzătoare, o linguriță de ulei de jojoba, o linguriță de ulei de avocado, una de migdale. Se poate pune și ulei de susan, iar pe toată lungimea părului se pune uleiul de măsline și la bază un ou. La fel ca pe vremuri, cum erau trucurile cu ou. Încă se fac minuni pe baza acestor tratamente naturiste”, a mai spus ea.


Majda Aboulumosha, ALIMENTUL care a ajutat-o să slăbească 17 kilograme în 2 luni: Îl consum la orice masă


 
Majda Aboulumosha a trecut printr-o transformare extrem de mare, în ultima vreme, când a reușit să dea jos mai multe kilograme pe care le avea în plus. Aceasta a pornit de la 89 de kilograme, iar acum se poate mândri cu o formă fizică de invidiat. Pe lângă obiceiurile nesănătoase la care a renunțat, actrița mai spune că mai are încă un secret. Există un aliment pe care îl consumă la orice masă, chiar și la micul dejun.

‘’Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”, a declarat Majda Aboulumosha, potrivit spynews.

La ce alimente a renunțat Majda Aboulumosha


„Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut peștele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a mai povestit Majda.

Pe lângă acestea, actrița spunea, în urmă cu puțin timp, faptul că mai există câteva alimente pe care nu le mai consumă de când ține dietă. Cel mai important, de când a început procesul de slăbire, este că a învățat să mănânce sănătos, spune ea. În prezent, se poate mândri cu un număr foarte mare de kilograme date jos, fapt că este caracterizată, în primul rând, de extrem de multă ambiție.

„Sunt foarte multe preparate pe care le evit pentru că eu am slăbit foarte multe kilograme, vreo 30 la număr, de-a lungul vremii. Am tot avut oscilații și am învățat cum să mă hrănesc sănătos, dar, în același timp, să mai am și mici scăpări, numai că și acelea sunt controlate.


Alimentele pe care eu le evit sunt în general prăjelile, tocănițele, lucrurile de genul acesta, grele. Mai mult consum salate și alimente cât mai crude, neprocesate, pentru că astea îmi și plac, deși eu gătesc foarte mult pentru familia mea. Fac mâncare gătită, dar eu nu prea consum”, a declarat Majda Aboulumosha, în urmă cu ceva timp, pentru unica.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   ghimbir  Majda Aboulumosha  masca  par  ulei 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel