Mălina Avasiloaie a născut. Primele imagini cu bebelușul / FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Mălina Avasiloaie a devenit mamă pentru prima dată. 

Mălina Avasiloaie este în culmea fericirii, după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Frumoasa artistă a publicat deja pe rețelele de socializare un videoclip cu chipul micuțului, care seamănă izbitor cu cei doi părinți ai lui, moștenind cele mai frumoase trăsături de la cei doi. Vedeta, în vârstă de 24 de ani, și soțul ei, Alin Gabor, și-au dorit extrem de mult acest copil, care reprezintă rodul iubirii puternice dintre ei. Nou-născutul a venit pe lume pe 2 august, după cum a scris chiar frumoasa artistă pe Instagram, la Spitalul Municipal din Moinești, județul Bacău, locul natal al artistei. Mălinei îi este alături la orice pas și mama sa, care o va ajuta în creșterea celui mic. 

”2 august. Sărbătoarea vieții mele. Așa a arătat cea mai fericită zi din viața noastră. Vă ador.”, a scris Mălina Avasiloare pe Instagram

 

Cum l-a cunoscut Mălina Avasiloaie pe cel ce avea să îi devină suflet pereche

După cum ne-a declarat recent artista, povestea de dragoste a celor doi îndrăgostiți pare desprinsă din filme. Aceștia s-au întâlnit într-o seară de vară la malul mării, iar de atunci au fost de nedespărțit. 

"Ne-am cunoscut la malul mării, în luna august, anul trecut. A fost totul foarte spontan. Întâmplarea face că nici eu, nici Alin nu ar fi trebuit să ajungem în seara aia acolo, pentru că prietenii lui s-au organizat înainte cu o seară de a merge la eveniment și și-au făcut rost de bilete, iar eu abia ce fusesem cu o săptămână înainte tot la o petrecere la mare. A fost dragoste la prima vedere din partea amândurora. Am așteptat să facă el primul pas, bineînțeles, iar după tot felul de schimburi de priviri, și-a făcut curaj Alin și a venit la mine, am dansat și din clipa aia nu ne-am mai despărțit toată seara.", a spus Mălina Avasiloaie recent pentru Spectacola.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mălina Avasiloaie / EXCLUSIV

 

Ce a atras-o prima dată pe cântăreață la actualul ei soț

Mălina recunoaște faptul că prima dată a fost acaparată de aspectul fizic al bărbatului ce urma să îi devină soț. Totuși, chiar dacă l-a remarcat din prima, frumoasa cântăreață a așteptat ca el să facă primul pas.

"Chiar dacă sună superficial, aspectul lui fizic m-a atras. Îl știam de pe rețelele de socializare, îl aveam în listă, știam că este doctor și imediat știu că le-am zis prietenelor mele: "Uite-l pe domnul doctor de pe Instagram", eram singura care îl știam. Am avut noroc, pentru că sora mea, dar și Nicole Cherry, care erau cu mine în seara aia, au pus foarte mare presiune și m-au îndemnat să las frâu liber sentimentelor și să nu mai fiu orgolioasă, pentru că în perioada respectivă eram foarte ghidată de partea rațională și nu mi-aș mai fi dorit să sufăr și să fiu dezamăgită.", ne-a mărturisit ea.

Cine este Alin Gabor, medicul stomatolog cu six-pack care a scris o carte de stomatologie

 

"El mi-a spus din prima clipă că l-a atras zâmbetul meu"

Și Alin a fost cucerit tot de frumusețea ieșită din comun a artistei, însă, un detaliu i-a atras acestuia atenția în special.

"El mi-a spus din prima clipă că l-a atras zâmbetul meu. Fiind doctor stomatolog, contează aspectul ăsta. I-a mai plăcut mult și faptul că am fost naturală, dar și copilăroasă, jucăușă, în felul în care îl iubesc. Eu de la a doua întâlnire m-am dus nemachiată, nu eram preocupată de aparențe. Noi ne-am  cunoscut într-o perioadă în care Alin nu mai spera la o dragoste, pentru că a avut și el dezamăgiri în trecut, iar eu am fost persoana care l-a readus la viață, chiar asta mi-a spus când m-a cunoscut.", a spus artista pentru Spectacola.

Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cantareata  copil  familie  malina avasiloaie  mama 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic - horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia care are foarte mult succes acum. Sunt într-o perioadă foarte prolifică

Adela Popescu/captură video Youtube, Fain & Simplu cu Mihai Morar

„Îmi venea să-l omor”. Adela Popescu, moment de cumpănă în căsnicia cu Radu Vâlcan: „Eu eram efectiv distrusă și el...”

Alina Bădic - horoscop

Alina Bădic horoscop 21– 27 aprilie 2024. Zodia cu evoluție foarte frumoasă pe parte profesională

Dr. Mihail/ captură video TikTok

Băutura cu cei mai mulți antioxidanți. Scade mortalitatea cu 17%. Dr. Mihail Pautov: „În plus, are zero calorii”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel