Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV
Data publicării:
Mălina Avasiloaie a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola despre sentimentele unice care o încearcă acum, la două zile de când a adus pe lume primul ei copil.

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce artista a născut un băiețel perfect sănătos. Venirea pe lume a celui mic a fost una extrem de așteptată de cei doi părinți, care și-au dat seama că sunt suflete pereche chiar din primul moment în care s-au întâlnit. Vedeta, în vârsta de 24 de ani, a născut la Spitalul Municipal din Moinești, județul Bacău, locul natal al artistei, iar acum așteaptă cu entuziasm să fie externată și să poată să-și ducă puiul acasă. În exclusivitate pentru Spectacola, Mălina Avasiloaie a vorbit despre despre sentimentele unice care o încearcă în această perioadă și despre cum se simte, la două zile de când a adus pe lume primul ei copil.

„Este un copil sănătos, eu sunt bine, mă recuperez. După ziua de 2 august, pe care eu o consider chiar sărbătoarea vieții mele, după cum am scris și pe Instagram, pot să zic că am devenit o feministă convinsă și că aprecierea mea față de mame și de femei, în general, a crescut cu mult. Am văzut prin câte sacrificii trece o mamă și cum s-a dezvoltat simțul acesta matern de a fi în stare să suporți orice durere, numai ca puiul tău să fie bine. Dacă ar fi să descriu într-un cuvânt acea zi ar fi ”revelație” pe toate planurile, iar venirea lui bebe pe lume a avut un impact uimitor asupra relației dintre mine și Alin. L-am văzut pe Alin în postura de tătic și, chiar dacă mi-l imaginam un tată bun, pentru că altfel nu aș fi făcut pasul acesta alături de el, nu mi-l închipuiam totuși atât de grijuliu, atât de curajos și de dornic să învețe, el a fost primul care a schimbat scutecul. Aștept să mă externez, să ajung acasă la cei dragi. Atât în familia mea, cât și în cea a lui Alin este o sărbătoare, e un copil așteptat, un copil dorit de toată lumea.”, a declarat Mălina Avasiloaie în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Mălina și Alin Gabor, poveste de dragoste ca în filme. Cum s-au cunoscut cei doi: "A fost totul foarte spontan"

 

 

”E incredibilă conexiunea care deja s-a creat între mine și el”

Artista nu poate să explice ce sentimente o încearcă atunci când își ține copilul în brațe și este pregătită pentru toate provocările ce vor veni de acum înainte, chiar dacă nu vor fi cele mai ușoare.

„Este un sentiment pe care nu poți să-l înțelegi decât atunci când îl trăiești. Îi dau dreptate acum mamei când îmi spunea ”Vei înțelege când o să fii și tu mamă”. E incredibilă conexiunea care deja s-a creat între mine și el. Îmi doresc foarte mult să-l alăptez și fac asta deja. Sentimentul pe care-l am atunci când se așează la sânul meu este de nedescris, simt că acolo e cea mai mare siguranță a lui și stă în mâinile mele ca el să se hrănească. E minunat să știi că poți să-ți hrănești puiul. M-am înarmat cu multă răbdare pentru perioada care va urma, pentru nopțile nedormite, nu ne așteptăm să fie totul roz, dar știm că va fi cea mai frumoasă perioadă din viața noastră, deja este un sentiment și moment pe care nu avem cum să-l comparăm cu nicio altă emoție din trecut, la niciun alt moment de fericire la care ne raportam noi înainte. Chiar este fericirea absolută.”, ne-a mai spus artista în exclusivitate.

Cine este Alin Gabor, medicul stomatolog cu six-pack care a scris o carte de stomatologie

 

 

Cine vor fi nașii celui mic

După cum ne declara într-un interviu recent Mălina Avasiloaie, nașii celui mic vor fi Nicole Cherry și Florin Popa, care sunt, de asemenea, și nașii de cununie ai celor doi părinți. 

"A fost o alegere care a venit de la sine, o alegere făcută cu inima, pentru că am simțit foarte mult că e persoana care ar spune "Da" fără nicio reținere și s-ar bucura, ceea ce a și făcut. Pe lângă faptul că suntem prietene foarte bune și știe și cele mai mici lucruri despre mine, știu că o să fie și o mamă spirituală foarte bună pentru bebe. O singură dată ai ocazia în viața să își alegi familia, prin nași. Și am ales să facă parte din familia noastră și mă bucură foarte mult că totul e reciproc.", ne-a declarat recent artista.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Mălina Avasiloaie / EXCLUSIV


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alin gabor  malina avasiloaie  mama  nascut  relatie 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel