Mama Ancăi Serea a fost externată din spital, chiar de ziua vedetei: „Am stat cu inima stransă”
Data actualizării:
Data publicării:
Anca Serea a împlinit 41 de ani, iar cel mai frumos cadou, spune ea, e faptul că mama sa a fost externată din spital. 

Anca Serea a împlinit azi 41 de ani și este extrem de fericită. pe lângă reușitele profesionale și familia minunată pe care o are, vedeta este recunoscătoare pentru sănătatea mamei sale. Femeia care i-a dat viață a petrecut ultimele zile în spital, pentru o serie de investigații. În ajunul aniversării Ancăi Serea, mama ei a fost externată din spital, iar vestea a fost cel mai frumos cadou pentru aceasta. 

„Ultima zi din primele patru decenii ale vieții mele! Puțin sau mult, depinde de perspectivă. În acești 40 de ani, am reușit, zic eu, destul de multe. Cea mai mare reușită însă, de departe, consta în familia mea: 6 copii buni, sănătoși și frumoși . Am fost mai mult decât binecuvântată de Dumnezeu din acest punct de vedere. Sunt mulțumită că pentru că nu ne lipsește  nimic ,lucrez  într-un domeniu care îmi place și am libertatea de a-mi alege joburile pe care le doresc. Mă simt recunoscătoare, norocoasa și în același timp mandra pentru toate aceste lucruri, dar mai ales pentru oamenii care și-au intersectat drumurile cu al meu. Sper că și următoarele patru decenii să fie cel puțin la fel de frumoase. Vă pup și vă îmbrățișez pe toți cei care ați fost, sunteți și îmi veți fi alaturi. Iar cadoul cel mai frumos pe care l-am primit, este că mama s-a externat ieri din spital după mai multe zile de investigații în care am stat cu inima  strânsă iar veștile sunt bune”, a scris vedeta pe Facebook. 

 

Anca Serea, problemele de sănătate la finalul lui 2021

Recent, Anca Serea a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat o stare de rău. Vedeta a povestit că s-a trezit cu o stare de rău și a crezut că a fost infectată cu COVID-19. Și-a făcut două teste rapide, dar au ieșit ambele negativ. Vedeta a mers de urgență la spital, iar analizele au ieșit bine. După ce i-a fost administrat tratament, Anca Serea a început să se simtă din ce în ce mai bine. Anca Serea s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme de sănătate.

 De Ziua Națională a României, Anca Serea a revenit în sânul familiei și a anunțat, pe rețelele de socializare, că se simte mai bine și că are nevoie de mult somn și odihnă pentru a-și reveni complet.

“Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametri normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă”, a anunțat Anca Serea, miercuri, pe Instagram.

În urmă cu mai mult timp, Anca Serea a fost diagnosticată cu anemie severă. Acum, vedeta a avut nevoie de ajutorul soțului ei pentru a se ridica din pat.

“Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi am decis să mergem de urgență la spital”, a explicat Anca pe Instagram.

 

Anca Serea suferă de anemie, iar sănătatea ei este uneori afectată destul de grav de această boală. 


Tocmai de aceea, Anca este nevoită să își facă mai des analize și să meargă la doctor pentru a se asigura că totul este în regulă. 


„Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3”, a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp, pentru Ok Magazine.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: analize  anca serea  anemie  mama  spital  Vârstă 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel