Mama Andreei Raicu a împlinit 84 de ani. Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant: „Mă susține, mă acceptă și înțelege indiferent de orice”
Data publicării:
Andreea Raicu i-a transmis câteva rânduri speciale mamei sale, cu ocazia aniversării sale.

Andreea Raicu are o relație deosebită cu mama sa, iar vedeta a evidențiat acest lucru cu fiecare apariție pe care cele două au avut-o în spațiul public sau în mediul online. În acest sens, ziua de naștere a celei care i-a dat viață este un moment de bucurie și de sărbătoare pentru vedeta care este recunoscătoare pentru fiecare clipă trăită alături de masa sa, care îi este și cea mai bună prietenă, deopotrivă, spune Andreea Raicu. Mai mult, aceasta îi atribuie celei care i-a dat viață toate calitățile și virtuțile de care ea se bucură în ziua de astăzi și care o fac să fie un om mai bun și o versiune mai bună a sa în fiecare zi.

„Sunt norocoasă!
Și extrem de recunoscătoare astăzi și în fiecare zi pentru că încă o am pe mama lângă mine, și mai ales pentru relația incredibilă pe care o avem.

Ea este omul care mă susține necondiționat, care mă acceptă și înțelege indiferent de orice. Răbdarea, blândețea, optimismul și înțelepciunea ei sunt lecțiile pe care mi le oferă zilnic. De la ea am învățat să iubesc oamenii, să îi respect, să îi ascult și să îi prețuiesc. Îmi doresc să pot să fiu și eu la fel de puternică și înțeleaptă ca și ea. Ea este și cea mai bună prietenă a mea, mereu plină de energie pentru a continua să învețe și să descopere lumea.

Azi e ziua ei, și cel mai mare cadou pe care mi-l face zilnic este iubirea ei necondiționată, iar cadoul care o bucura cel mai tare e timpul pe care îl petrecem împreună. Așa că fac tot posibilul să îl ofer cât mai des în care să facem cât mai multe lucruri frumoase!

La mulți ani, mami! Te iubesc tare tare!”, a scris Andreea Raicu pe rețelele de socializare. 

Citește și: Andreea Raicu: „Poate aduce multă nefericire și suferință” Persoana pe care ar trebui să o eviți când mergi în vacanțe

Mama sa a învățat-o cum să aibă grijă de ten

Mama Andreei Raicu arată spectaculos, la vârsta de 84 de ani. Pentru ca acest lucru să fie posibil în ziua de astăzi, ea a avut mare grijă de propriul ten și a avut dintotdeauna o rutină de îngrijire a feței foarte amănunțită. Vedeta povestea în trecut, astfel, cum de la ea a învățat toate tehnicile și trucurile ce țin de această rutină și care o ajută, la rândul ei, să se bucure de niște rezultate excelente. 

„Ea mi-a spus mereu cât e de important să ai grijă de pielea ta și, în primul rând, să nu dormi niciodată nedemachiată, indiferent de cât de obosită ești. Mi-a mai arătat tehnici de masaj facial, dar m-a învățat și primii pași esențiali în ritualul de frumusețe.”, spunea Andreea Raicu recent pe Instagram. 

VEZI și: Mănâncă și nu se îngrașă. Metoda prin care Andreea Raicu își păstrează silueta impecabilă în vacanță: „Totul se schimbă. Ar trebui să încerci”

„Am grijă să-i spun cât de mult o iubesc”

Andreea Raicu se gândește cu greu la vremurile în care mama nu o să-i mai fie alături, motiv pentru care vedeta se asigură de fiecare dată când vorbește cu ea de faptul că femeia știe sentimentele profunde pe care fiica sa i le poartă. De asemenea, chiar dacă ritmul alert de viață nu îi permite întotdeauna să stea minute în șir cu ea la telefon, vedeta spune că încearcă de fiecare dată să-și găsească puterea și răbdarea pentru a asculta tot ce are de spus cea care i-a dat viață, întrucât vor veni zile când aceste dialoguri îi vor lipsi complet. 

„Am primit foarte multe lucruri și o iubesc foarte tare, îi spun tot timpul și sper să fie cât mai mulți ani lângă mine. De fiecare dată când închid telefonul cu ea întotdeauna am grijă să-i spun cât de mult o iubesc și să am răbdare, sunt foarte norocoasă că o am și să o ascult. Uneori se întâmplă să-mi povestească multe lucruri și poate n-am timp, dar îmi găsesc mereu energia să îi ofer spațiul ei.”, a mai spus Andreea Raicu în trecut, în cadrul unei emisiuni de pe Pro TV. 

Citește și: Vrigil Ianțu, adevărul despre relația cu Andreea Raicu: „Lucrurile sunt clare”. S-a zvonit că au fost împreună în trecut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Raicu  aniversare  mama  relatie 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel