Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce a găsit o grenadă în fața casei: „Suntem șocați. Putea să se întâmple o nenorocire”
Data publicării:
Mama Andreei Tonciu a dezvăluit în ce circumstanțe s-a găsit grenada astăzi, în fața casei sale.

A fost alertă în acestă dimineață în București, după ce mama Andreei Tonciu a apelat autorităților, găsind la poarta casei sale un obiect care semăna cu o grenadă. Din fericire, acesta nu a reprezentat niciun pericol, însă spaima și șocul trăit de familia acesteia a fost unul uriaș. Pentru a lămuri acest subiect, femei a avut și o intervenție scurtă în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a povestit cu amănunte cine și cum a identificat obiectul dubios.

„Lorena a mers la Andreea acasă, ca să o spele pe cea mică și să o pregătească pentru somn. Nu a vrut să rămână la ea acasă, a vrut să vină la noi, pentru că Rebeca doarme într-un stil de nu poate dormi nimeni lângă ea și a venit acasă, a găsit această grenadă agățată de clanța porții, ea a crezut că este o joacă, o jucărie de copil. A luat-o de acolo, a tras de ea și a aruncat-o pe trotuar, ca să poată intra. Eu nu sunt acum acasă, nu am fost deloc de azi dimineață, dar totul e luat în serios.”, a declarat mama Andreei Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Mara Bănică continuă scandalul cu familia lui Culiță Sterp: „Nu-mi mai trimiteți mesaje cu înjurături, v-am acționat în judecată”

„Putea să se întâmple o nenorocire foarte mare”

În prezent, femeia spune că se iau mai multe ipoteze în calcul, până când autoritățile vor stabili exact în ce circumstanțe s-a produs acest lucru și care sunt motivele pentru care cineva ar fi putut recurge la acest gest.

„La doar câțiva metri de casa noastră este și o școală cu sute de copii, putea să se întâmple o nenorocire foarte mare. Tind să cred că a fost găsită pe un teren de lângă școală,  poate a găsit-o un copil acolo și a vrut să facă o glumă să i-o pună lui Tonciu la poartă, dar vă dați sama dacă era activă ce s-ar putea întâmpla. Îmi pare rău pentru persoana respectivă, pentru că va fi trasă la răspundere. Nu se vede atât de bine pe camere.” a mai spus aceasta.

VEZI și: Geta Sterp, fără milă la adresa Danielei Iliescu. Ce spune despre logodnica lui Culiță Sterp, după ce aceasta i-ar fi jignit mama: „Am rămas șocată”

Cum a reacționat Andreea Tonciu când a auzit

Chiar dacă Andreea Tonciu nu se află în țară acum, fiind plecată în Republica Dominicană pentru finala Survivor, bruneta a fost imediat înștiințată de către familia sa și a izbucnit în lacrimi, fiind șocată de vestea primită.

„Efectiv te gândești la cine ar putea face o astfel de glumă, de unde a găsit-o și de ce să o pui la ușa cuiva. E o întrebare la care nu ne putem da încă un răspuns, suntem șocați. Andreea mi-a zis să nu râd, că asta nu e o glumă, i se putea întâmpla ceva grav Lorenei, Andreea e șocată, dar e bine. Ea e în Dominicană (n.r. pentru finala Survivor All Stars.)”, mai spune mama Andreei Tonciu.

Citește și: Oana Lis, copleșită de cheltuieli și de problemele de sănătate ale soțului ei: „Fac un efort foarte mare financiar”. Cât costă un singur ecograf făcut la domiciliu

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Tatăl Iuliei îi cere lui Mihai Albu cadoul oferit acum 18 ani, după ce designerul a declarat că a topit verigheta fostei soții: „Aceste piese ar fi dorite de fiica dânsului”

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel