Mama Deliei, ajunsă în culmea disperării: „Nu comunică cu nimeni. Mă doare să o văd cum merge în jos”. Noi detalii despre căsnicia Oanei au ieșit la iveală
Data publicării:
Gina Matache a făcut noi dezvăluiri despre căsnicia Oanei Matache.

Familia Deliei trece printr-un mare impas zilele acestea, când sora artistei a ales să se despartă se soțul ei și să se mute în altă locuință cu cei doi copii, pe care cei doi îi au împreună. Asta nu e tot, însă. Partea care a trezit comentariile negative este faptul că blondina și-a găsit deja un nou partener, pe care Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, îl denigrează în mediul online sub diferite forme, spre surprinderea tuturor. Totul a pornit de la o fotografie pe care artista a pus-o în mediul online, unde a stârnit un val de reacții și a răspuns la zeci de comentarii. Femeia se arată cu a fi copleșită total de această situație neașteptată și spune că bărbatul din viața Oanei nu este deloc un exemplu bun pentru nepoții săi. 

”Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.

Te-ar putea interesa și: Oana Matache, șocată de un membru al familiei sale: M-a apucat de fund și mi-a zis "Ce c*r ai!". Nu am putut să am nicio reacție

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gina Matache (@ginamatache7)

 

Motivul pentru care Gina Matache a făcut publică această situație sensibilă

Vedeta spune că a făcut această postare din dorința de a auzi și sfaturile altor părinți, întrucât aceasta este cu adevărat disperată de situația pe care fiica ei a creat-o. Mai mult, Gina Matache spune că Oana nu ar fi trebuit să stea în căsnicia cu Răzvan dacă nu mai era fericită, însă „personajul” care este în prezent lângă ea nu este deloc potrivit. 

„Dacă nu eram în ceață, nu postam. Mă simt neputincioasă. Eu nu zic să fi stat nefericită, ci zi doar că personajul este dubios. Spun asta pentru că am multe video cu ipostaze dubioase.”, a continuat aceasta. 

Pe aceeași temă: Oana Matache, prima apariție alături de noul iubit. Ce spune sora Deliei despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”

 

Oana a rupt legătura și cu Delia?

Delia și Oana erau de nedespărțit, cele două afișându-se adesea pe rețelele de socializare împreună. Toți fanii știau cât sunt ele de apropiate, astfel încât, într-unul dintre live-urile pe care Oana l-a avut cu noul ei iubit, Radu Siffredi, fanii au întrebat-o pe vedetă despre părerea pe care artista o are despre această situație. În acel moment, blondina a dat un răspuns cu totul neașteptat, care indică faptul că și relația dintre cele două s-a răcit considerabil. 

''Nu știu, mă frate, cine e Delia? Nu există!'', a fost reacția Oanei Matache pe live.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache: „Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Delia  despartire  divort  Gina Matache  oana matache 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel