Mama Deliei Matache: „Trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas”. Artista, declarații controversate
Data publicării:
Gina Matache și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei. 

Mama Deliei Matache a făcut câteva dezvăluiri inedite, cu privire la Crăciunul „de altă dată”. Aceasta a trăit o copilărie modestă, la țară, așa cum se obișnuia pe vremea aceea. Artista îl aștepta și pe atunci pe Moș Crăciun, însă venea cu daruri mai modeste, decât se practică în ziua de astăzi. Când vine vorba însă de fetele ei, Gina Matache spune că lista lor de dorințe era ceva mai amănunțită, însă niciodată nu se depășea o anumită limită. 

„De Crăciun ai mei nu obișnuiau să ne ia cine știe ce, dar sigur ne luau haine, asta țin minte foarte bine. Nu exista Paște sau Crăciun fără niște hăinuțe noi.
 

În schimb, fetele mele, Delia și Oana când au conștientizat ele că vine Moș Crăciun în fiecare an și că trebuie să facă lista cu ce-și doresc, numai asta făceau. Adevărul e că și eu îmi doream să le pun acolo, sub brad, tot ce nu am avut eu, ce credeam că o să le trebuiască. Fetele nu s-au ‘întins’ niciodată prea mult, vroiau o păpușică și niște dulciuri și erau fericite cu orice primeau.”, a declarat Gina Matache, potrivit unica.ro

VEZI și: Mama Deliei Matache, speriată de probleme de sănătate: „Am probleme foarte mari. Mă macină treaba asta”

 

Ce dorință are mama Deliei Matache

Când vine vorba despre dorințe, aceasta spune că tot ce mai vrea acum este să trăiască din plin fiecare clipă, întrucât viața este imprevizibilă, mai ales de la o anumită vârstă.

„Ce să mai cerem noi la anii noștri? Cred că acum trebuie să trăim clipa, că nu știm cât ne-a mai rămas. Ce-a fost a fost, ce-o să vină o să vedem, trebuie să trăim bine și frumos azi. Nu sunt o persoană pretențioasă, nu vreau multe lucruri.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Părinții Deliei au îngropat securea războiului. Cei doi s-au mutat din nou împreună: "Trebuie să avem grijă unul de altul"

 

Gina Matache, amintiri din perioada copilăriei

Gina Matache și-a amintit cu nostalgie și de perioada copilăriei. Aceasta a povestit cum mergea la colindat, în noaptea de Ajun, când era primită de toată lumea cu nuci, covrigi și alte bunătăți de pe vremea aceea.

„Sigur că mergeam, țin minte că ne făcea mama o trăistuță pentru colindat și toată lumea ne aștepta cu nuci, covrigi și mere. Dar mie cel mai mult îmi plăceau cuburile de zahăr, dacă primeam din alea eram un copil fericit. Noi nu primeam bomboane sau ciocolată. Mult timp mie nici nu mi-a plăcut ciocolata pentru că nu îi știam gustul și atunci când am mâncat prima dată nu mi-a plăcut, mi s-a părut că are gust de săpun.
 

Mama gătea ca toată lumea, felurile specifice, sarmale și friptură și ceva dulce. De cele mai multe ori făcea gogoși, mai avea fructe culese din copac, dar dulciuri cum au copiii azi noi nu aveam la țară.”, a continuat mama Deliei Matache.

Dan Bittman îi dă replica Deliei: „Hai să nu ne mai gândim că suntem prea mulți, că poate nu-i acolo problema”

Totul era simplu pe vremea aceea, spune Gina Matache, care consideră că în ziua de astăzi totul se rezumă la aparențe și la „bogăție”.

„Era mai simplu totul pentru că eram la țară, ne adunam toți vecinii la unul dintre noi acasă. Părinții petreceau cu sarmale, cu o cănuță de vin, iar noi, copiii, ne jucam toți într-o camera, la grămadă. Nu era pe bucurie și pe bogăție ca acum.”, a mai spus aceasta.
 


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: craciun  delia matache  dorinta  Gina Matache 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel