Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto
Data actualizării:
Data publicării:
După ce Jador a postat imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un bărbat necunoscut, mama sa a reacționat. Femeia i-a transmis un mesaj pe telefon, iar artistul a făcut publică reacția.

Jador și Oana Ciocan au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au făcut publică relația în cadrul competiției Survivor All Stars, atunci când artistul a și cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Deși nu a avut un inel, cântărețul de manele a întrebat-o pe Oana Ciocan dacă vrea să fie soția lui, iar aceasta a spus din tot sufletul marele „DA”. Ulterior, după ce ieșit din competiție și au ajuns acasă, Jador a vrut să facă totul ca la carte și să-i pune iubitei sale inelul de logodnă pe deget.

Părea că trăiesc o poveste de iubire ca-n povești. Cei doi vorbeau despre nuntă și copiii împreună, iar când toată lumea se aștepta să se căsătorească și să devină oficial soț și soție, cei doi au anunțat despărțirea. Deși nu s-au mai afișat împreună și au lăsat să se înțeleagă cu sunt separați, Jador și Oana Ciocan și-au continuat povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Au vrut să aibă parte de discreție, ceea ce s-a și întâmplat, doar că la un moment dat, cei doi au decis să ia o pauză.

Te-ar putea interesa și: Monica Bîrlădeanu, mesaj pentru Lora chiar a doua zi după nuntă. Cele două s-au căsătorit în aceeași zi

Jador postat imagini cu Oana Ciocan și noul ei iubit

În tot acest timp, Jador susține că Oana Ciocan și-ar fi găsit pe altcineva, ba chiar el ar fi văzut-o la masă cu un alt bărbat. Cu toate acestea, cântărețul de manele mărturisea că va lupta în continuare pentru dragostea lor. „Adevărul este ca noi am fost împreună în tot acest timp pentru ca am vrut să ne bucurăm de iubire doar noi! Dar de ceva timp am decis să luăm o pauză însă în această pauză ea și-a găsit pe altcineva. Am văzut-o chiar eu la masă cu un băiat! Dar cu toate astea vreau să știi ca inima mea bate doar pentru tine și chiar dacă sunt blocat peste tot sper să vezi postarea și să știi ca nu voi înceta să lupt pentru dragostea ta!” , spunea Jador, în mediul online, chiar înainte de lansarea noii sale piese. 

La scurt timp după acest mesaj, Jador a amenințat că va face publice anumite detalii despre celor doi și le-a transmis fanilor că va posta dovada, mai exact un videoclip cu Oana Ciocan alături de noul ei iubit. „Bună ziua, oameni buni. Vă las aici clipul unde am văzut-o pe Oana Ciocan cu noul ei iubit. Miercuri la ora 19:00 o să-l vedeți”, spunea Jador, în urmă cu câteva zile.

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant un alt bărbat

Miercuri, cântărețul a postat momentul în clipul pentru noua sa melodie, stârnind o serie de reacții contradictorii din partea fanilor. În timp ce unii se întreabă dacă acesta este un nou început amoros al Oanei Ciocan, alții susțin că totul este doar de fațadă și că a fost doar o strategie de marketing pentru a-și promova piesa, iar videoclipul cu Oana Ciocan este doar actorie și ei sunt tot împreună.

Filmulețul în care Oana Ciocan stă la masă cu un bărbat misterios, presupusul iubit al Oanei Ciocan, a fost văzut și de mama lui Jador. După ce a ascultat piesa și a văzut videoclipul, femeia a reacționat.

Cu toate că nu și-a dorit să comenteze imaginile, mama lui Jador a declarat că îi place piesa. „M-ai omorât cu piesa asta. E frumoasă tare. Îmi place”, a reacționat mama lui Jador.

„Te iubesc. Știam că o să-ți placă. Să vezi ce urmează...”, i-a răspuns cântărețul de manele mamei sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete

Jupiter Retrograd 2024: Care sunt cele mai afectate zodii

Jupiter retrograd a început pe 9 octombrie și se...



Sursă foto: Instagram/Mario Fresh. Sursă foto: Instagram/Alexia Eram

Mario Fresh confirmă despărțirea de Alexia Eram, după opt ani de relație: „A fost o decizie dificilă”. În ce relații sunt acum cei doi

Captură video: YouTube/La Măruță. Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram, poză cu un bărbat celebru, la Paris. Ce au comentat Andreea Esca și Inna - Foto

Captură video: YouTube/Cancan

Ce relație are, de fapt, Lora cu socrii ei. Artista a spus-o chiar în ziua nunții: „Nu se opresc niciodată”

Monica Bârlădeanu, foto Instagram

Cât au costat rochiile de mireasă purtate de Monica Bârlădeanu la nunta de lux cu Valeriu Gheorghiță - Foto în articol

Sursă foto: Captură foto Instagram Gina și Oana Matache

Gina Matache, mărturisiri emoționante despre divorțul fiice sale, Oana: „Nu mă așteptam. Am învățat să nu mă mai bag”

Sursă foto: Captură foto Instagram Mario Fresh

Cu cine a plecat Mario Fresh în vacanță, după despărțirea de Alexia Eram. Artistul se distrează în Dubai

Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Mama lui Jador nu s-a abținut! Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Oana Ciocan la restaurant cu un alt bărbat / Foto

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Alocația fiicei Oanei Roman, virată într-un cont deschis de Marius Elisei. Vedeta nu are acces la bani: „Aștept să văd...”

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/Jador

Cine este, de fapt, bărbatul cu care s-a văzut Oana Ciocan la restaurant. Jador îl cunoștea de mulți ani: „Fix la cine nu te aștepți. Am zis că îl omor”

Sursa foto Instagram Lora

Mari emoții pentru Lora şi Ionuţ Ghenu. Gestul făcut de artistă după căsătoria religioasă - Video

Cătălin Botezatu, sursa instagram

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea! Câți copii are celebrul designer - Video




pixel