Mama Otnielei, diagnostic crunt. Artista este devastată de durere: „Ni s-a zis că nu există nicio șansă”
Otniela Sandu, fostă concurentă Bravo ai stil, Ferma și Survivor, trece prin momente cumplite. Mama ei a primit un diagnostic teribil și a început chimioterapia. 

Otniela Sandu a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, acolo unde a povestit despre drama prin care trece familia ei. Recent, mama artistei a primit un diagnostic cumplit: cancer la pancreas.

„Ea se simțea destul de rău, de ceva timp, avea dureri de abdomen, slăbise foarte mult și nu îi găsea niciun doctor ce are, acesta a fost șocul cred, pentru că a mers la analize, la ecografii, la tot ce se putea face și nu avea nimic. La un moment dat, în urma unui CT, a descoperit exact ce are: la pancreas, un cancer extins. Un diagnostic foarte grav și, cumva, ni s-a zis că nu există nicio șansă”, a povestit Otniela, în cadrul emisiunii de la PRO TV. 


„Am fost revoltată pe Dumnezeu. Au fost două săptămâni în care creierul meu a trebuit să se obișnuiască cu vestea. Toate sunt în mâna lui Dumnezeu”, a spus Otniela în emisiunea de la PRO TV.

Vedeta povestește că a primit vestea telefonic, de la tatăl ei, care abia putea vorbi din cauza lacrimilor. Ulterior, artista împreună cu tatăl și sora ei au mers și -ai dat vestea mamei sale, care deși dusese boala pe picioare până atunci, în momentul aflării diagnosticului, a început să se simtă tot mai rău.

„Eram acasă, mă pregăteam să merg la sport și m-a sunat sora mea și mi-a zis: ‘stai, nu te speria, ia un loc și sună-l pe tata’. Tata plângea, nu l-am văzut niciodată plângând. Luase CT-ul mamei și văzuse, mama nu știa și nu știam cum să îi spunem. Seara ne-am întâlnit și i-am zis și mamei”, a mărturisit emoționată Otniela.

Mama vedetei face acum chimioterapie, un tratament complex, care are și multe efecte adverse, existând posibilitatea ca organismul ei să nu suporte doza mare de tratament. Pe lângă terapiile tradiționale, artista a dezvăluit că apelează și la medicina alternativă, încercând, cu toate forțele să își salveze mama.

„Ea a rămas cu o privire foarte pierdută, dar nu s-a agitat și apoi am încercat să vedem ce facem, am apelat la medici. Am incercat să mergem si în strainatate, dar acest tratament se face la fel și la noi. (...) „Chimioterapia este un proces dureros, se schimbă totul. I-a pus o doza mai mare pentru a grăbi procesul. Ea ne incurajează, noi încercăm să fim tari lângă ea, dar uneori lucrurile se bat cap în cap. A vrut să nu mai faca chimioterapie, din cauza durerilor mari pe care le are”, a completat vedeta. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 28 ian 2023, 09:53

Camelia Pătrășcanu

Horoscop karmic, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care are parte de relații tensionate: „Pot apărea reproșuri”

Sursa foto: Radu Andrei Tudor, instagram

Scandal de proporții în TVR, după plecarea prezentatorului Radu Andrei Turdor: „Angajații sunt umiliți. E regim de teroare!”

Sursa foto: unsplash, autor Dayne Topkin

Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare semn zodiacal, în perioada 20 - 26 martie 2023

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Ce personalitate ai, în funcţie de ziua de naştere. Mihai Voropchievici: "Cel născut pe 3 e unicul care îi atrage pe toți spre el"

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură TV/ Antena 3

Horoscop rune 20-26 martie 2023. Mihai Voropchievici, veste colosală pentru o zodie

Sursa foto: unsplash, autor Jan Huber

Când se văruiesc pomii? Secretul pe care îl ştiu doar experţii în grădinărit

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop săptămânal 20 – 26 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Neti Sandu, captură video Pro TV

Horoscop, luni, 20 martie 2023, cu Neti Sandu. Previziuni pentru toate zodiile

Mihaela Bilic, foto Facebook

Ce dietă ține Mihaela Bilic: „Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt slăbiciunile mele”. Secretul inedit prin care se menține în formă