Manelistul Babasha, fluierat și huiduit de public la concertul Coldplay. Tânărul a fost invitat de Chris Martin să cânte cu el / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Un moment neașteptat a avut loc, miercuri seară, la primul concert Coldplay de pe Arena Națională din București. Manelistul Babasha a urcat pe scenă și a fost huiduit de public.

Un moment neașteptat a avut loc la concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională. Chris Martin, solistul trupei, a invitat pe scenă un artist român. „Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus Chris Martin. Este vorba despre Babasha, care este numărul 1 în tranding pe YouTube cu piesa „Păi naa”. Fanii au rămas surprinși când tânărul a început să fredoneze melodia, în ritm de manele, acompaniat la clape chiar de solistul trupei britanice, Chris Martin.

Manelistul Babasha, fluierat și huiduit de public la concertul Coldplay

Se pare că unora nu le-a plăcut momentul artistului, iar la scurt timp mulțimea a început să fluiere și să huiduie. Cu toate acestea, solistul Chris Martin a continuat să-l încurajeze și să cânte împreună cu el.

Cântărețul de manele a interpretat pe pe Arena Națională chiar melodia sa, „Păi naa”. Versurile care au răsunat pe scenă au fost: „Dragoste cu gust de Cola,/ Mi-ai dat peste cap busola/ Să te mănânc ca pe Ola/ Ale – ale – le, tu ești fix pe placul meu/ Și pe oricât ar fi de greu, te vreau mereu, gen/ Ale – ale – le, se anunță mare stabor/ Că în neam de spoitori să te însori nu e ușor/ Păi na, păi na, nu te lasă mama ta/ Să umbli cu Babasha, că te ia de lângă ea/ Păi na, păi na, păi na, are dulce vrăjeala/ Îl ajută și pielea, poate îți fură inima”.

Te-ar putea interesa și: Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Înainte de acest moment, solistul trupei a declarat pe scenă că l-a văzut pe Babasha în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de talentele muzicale pe care le are România. Cu toate acestea, unii dintre fanii Coldplay și-au exprimat indignarea pe rețelele sociale cu privire la momentul artistic.

„La concertul Coldplay s-a huduit pentru că s-a cântat o manea. Iar mulți sunt supărați pe huiduitori! Fiecare ascultă ce vrea.  Dar oamenii ăia NU au plătit bilet ca să asculte manele”, a scris un participant la concertul Coldplay pe Twitter.

Coldplay va concerta pe Arena Națională și joi, 13 iunie.

Te-ar putea interesa și: De ce nu s-a căsătorit până acum Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu. Cum ar reacționa vedeta dacă ar fi cerută de soție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare

Sursă foto: Captură foto podcast „Altceva cu Adrian Artene”

Gabriel Trifu a dezvăluit cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe actualul soț: „Ea l-a întâlnit cu mine”




pixel