Mara Bănică, declarație emoționantă la un an de la moartea tatălui ei. Jurnalista și-ar fi văzut părintele: „Erai tânăr și mi-ai transmis că...”
Data actualizării:
Data publicării:
Mara Bănică a venit cu o declarație emoționantă la un an de la moartea tatălui ei.

Mara Bănică se află la un an după moartea tatălui ei, astfel că jurnalista a împărtășit cu publicul ei o declarație emoționantă care marchează momentul unic. Mai mult, ea a suferit foarte mult după ce și-a pierdut tatăl, vorbind de fiecare dată cu multă mândrie când a venit vorba despre acesta.

Vezi și: Mara Bănică dezvăluie trăirile simțite după moartea tatălui ei. Care este cel mai important sfat primit de la el: „M-am dus în bucătărie și am început să spăl biberoane impulsiv”

„Bună, tati! Ce faci, cum eșți? Ne-ai văzut? Facem față. M-am străduit să fiu mai bună, mai grijulie, mai responsabilă.

Am avut o vreme în care m-au copleșit toate, atunci, la început, știi. Dar m-am făcut bine.

Dima a luat premiu în clasa a cincea, ceea ce mie nu mi-a ieșit în gimnaziu:) Stă la fel de mult pe jocuri, dar duce gunoiul când îl rog. Donca are aproape doi ani, e la grădi. O ducem cu rândul, cu ochii cârpiți de somn și mă gândesc că tu niciodată nu te-ai plâns când îl duceai pe Dima.

Să-ți zic despre mama. Mama e ca un Rosenthal autentic, fragilă, delicată, demnă. Am văzut o plângând doar la slujbe, în rest nu știu. Acolo plângem toți. Probabil că tot toți o facem și separat, dar nu ne spunem.

Vezi și: Cum a slăbit Mara Bănică 13 kilograme în doar două luni. Dieta fără înfometare: „Mănânc de câte ori simt nevoia, orice cantitate”

Tati, ai văzut toți prietenii voștri cât te iubesc? Mi-aș dori că atunci când va fi să fie, să fiu că tine.Să mă fi iubit și pe mine oamenii din jur așa mult cum te iubesc pe ține!

Nu-ți zic de dor, că nu vreau să plângi și tu. Îți zic doar că odată te-am văzut aievea lângă mine. Erai cu ochii înlăcrimați de bucurie. Erai tânăr și mi-ai transmis că ești mândru de noi.
Eu vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu că tu-mi eșți tată.

Cât de mult își iubea tatăl

Te iubesc. Te iubim. Dumnezeu sa te Ierte! #unan #dordetata”, a scris Mara Bănică pe internet, la un an de când tatăl ei s-a stins din viață.

De asemenea, cu ceva timp în urmă, jurnalist a vorbit despre cât de mult îl iubea pe tatăl său, folosind cele mai frumoase cuvinte la adresa sa:

„Mulțumesc lui Dumnezeu, am avut un tată absolut fabulos. A fost lângă mine 37 de ani, am avut un tată cum nu au mulți.(...) Mama mă ceartă mereu, îmi face observație, îmi spune că nu am dreptate, dar eu zic așa, că soarta este momentul nașterii și momentul morții, pe care nu le putem schimba și îmi place să cred că nu e sinonimă cu destinul și că el este din momentul în care ne naștem și murim și doar pe ăla îl putem schimba. Una peste alta, pe 1 era ziua lui, era născut de Revelion, ar fi făcut 72 de ani. Totuși, este un firesc al vieții, ferească Dumnezeu să-ți moară copiii. Părinții mor, că nu vrem noi să se întâmple e altceva, dar până la urmă tot se întâmplă”, a declarat Mara Bănică în emisiunea lui Cristi Brancu, în urmă cu ceva timp, notează Wowbiz.

Vezi și: Mara Bănică îl face praf pe Dorian Popa, după ce artistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise: „Drogații NU trebuie sa fie modele pentru copiii noștri”

 

 


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Homepage
Tagurile articolului: deces  emisiune mara banica  instagram  interviu  mara bănică  tata  unan 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...