Mara Bănică, sfâșiată de durere, după moartea tatălui ei: „Eu conștientizam că este foarte grav și că nu va trăi”
Data publicării:
Mara Bănică a vorbit despre moartea tatălui ei.

Mara Bănică și-a pierdut tatăl, în urmă cu două săptămâni. Tatăl jurnalistei s-a stins din viață în urma unei pneumonii despre care vedeta spune că ar fi putut fi evitată dacă acesta s-ar fi tratat post Covid.

„A murit dintr-o banală pneumonie în 2022 și îi rog pe toți cei de acasă să-i convingă să facă acea radiografie la plămâni dacă au făcut COVID. Tata nu a mers, mama a mers. Rămâne o pojghiță pe plămâni la unii oameni și trebuie îndepărtată simplu, cu un tratament, dacă nu știi de ea la prima răceală riști să mori de bronhopneumonie. Asta a pățit tata. A avut COVID de două ori, a doua oară a dus-o pe picioare, prima dată a fost mai greu. A răcit, spunea că l-a tras curentul, că îl doare intercostal, i-am dus pastile de dureri, se ridica, a scos și câinele. Până într-o zi când mama mi-a spus că nu s-a putut îmbrăca și că a chemat ambulanța. Erau deja două ambulanțe la noi acasă, respira 75% și a ajuns la spital. A ajuns direct la ATI, intubat. 

Doctorii de acolo nu ne-au ascuns nimic. Era a doua chestiune, cum îi spun mamei, că toate sunt la tine pe umeri. Nu i-am ascuns nimic, eu conștientizam că este foarte grav și că nu va trăi. Dacă am fi știut că are pneumonie, dacă ar fi avut simptome”, a mărturisit Mara la emisiunea La Măruță, de la PRO TV.


Tatăl Marei Bănică, diagnosticat cu cancer

Tatăl vedete a fost diagnosticat cu cancer, chiar în ziua în care aceasta a aflat că este însărcinată. Vedeta își dorea pe atunci extrem de mult un copil, chiar dacă relația cu tatăl său nu a rezistat în timp, însă nu s-a putut bucura de această veste la maximum, pentru că i-a fost umbrită de diagnosticul crunt pe care-l primea părintele său. 

„A avut multe cumpene la viața lui, a avut un cancer foarte avansat și a scăpat. A avut un cancer la vezică în stadiul IV, grav, nu a făcut o zi de citostatice. Înainte de ultima operație, pe pat, tot încerca să-și ceară iertare, să-mi spună niște lucruri, acum 12 ani, eram însărcinată cu Dima în trei luni. Eu simțeam că vrea să facă un moment din ăsta și îi ziceam să mă lase în pace, că ne revedem și mi-a spus așa: << Îmi cer iertare pentru că atunci când ți-am dezvoltat dragostea pentru cărți, pentru literatură, am uitat să-ți spun că poveștile din cărți sunt ficțiune>>. Sunt multe lucruri pe care tata mi le-a întipărit în minte și sper să mi le pot aminti pe toate, să le pot spune și eu copiilor mei”, a mai dezvăluit vedeta.


Vedeta spune că simte zilnic prezența tatălui ei


„Tata, din punctul meu de vedere, nu a dispărut, tata e cu mine, cu mama cu copiii. A fost un om atât de iubit, atâta lume a venit la înmormântare și la slujbă. Am fost liniștită când am văzut că a văzut atâtea coroane, zici că a fost artist. Este incredibil câți oameni au putut să vină. Cele mai triste momente au fost la slujba de înmormântare, la stâlpi sau când a venit feciorul meu, el a fost crescut de tata. Tata a murit cu 4 zile înainte de ziua mea și cu o săptămână înainte de ziua lui. 8 ani l-a dus dimineață de dimineață la grădiniță, iar copilul meu e sensibil, și-a adorat bunicii și a avut un bunic fabulos și a suferit mult. E greu să vezi un copil cum zguduie de plâns. Eu îl simt pe tata, nu pot să mă uit la imagini cu el sau la filmări(...) Îmi pare rău că asta mică a mea nu a apucat să-l cunoască pe bunicul și cum zicea tata despre Dima: <<Dacă știam că o să-mi iubesc atât de mult nepoții, îi făceam mai întâi pe ei>>”, a încheiat jurnalista, potrivit Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cancer  covid  mara bănică  murit  tata 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel