Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video
Data publicării:
Mara Bănică a rămas profund șocată după ce Pepe a intrat pe neașteptate în emisiunea lui Dan Capatos și a prezentat dovezi compromițătoare despre fosta sa soție, Raluca Pastramă.  

Războiul dintre Raluca Pastramă și Pepe pare că nu mai termină! Bruneta a avut seara trecută o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, acolo unde a făcut dezvăluiri și acuzații la adresa fostului soț. Deranjat de afirmațiile făcute de mama fiicelor sale, Pepe nu a stat prea mult pe gânduri și a venit în platoul emisiunii cu dovezi care o pun într-o lumină nefavorabilă pe femeia cu care a fost căsătorit aproape un deceniu.

Pepe, acuzații grave la adresa Ralucăi Pastramă. Artistul ar avea imagini indecente cu fosta soție și susține că aceasta consuma substanțe interzise 

În timpul pauzei publicitare, artistul le-a prezentat moderatorilor câteva înregistrări video cu Raluca Pastramă, imagini care nu au putut fi difuzate la televizor. Artistul le-ar fi arătat lui Dan Capatos și Marei Bănică filmulețe indecente cu mama copiilor săi alături de alți bărbați și imagini cu Raluca Pastramă aflată sub influența substanțelor interzise. Dan Capatos a mărturisit că a văzut imagini groaznice, explicite și evidente cu Raluca Pastrama. „Dacă te știi în halul ăsta de compromisă, de ce mai ieși la atac?!”, a spus Dan Capatos.

„Jur pe cuvântul meu dacă aș fi venit, dar am văzut că am fost drogat. Nu m-a deranjat, asta m-a făcut să vin. Voi nu știu dacă puteți să publicați, eu vi le-am arătat. (...) Mă jur pe cuvântul meu că nu săream din pat dacă nu eram acuzat. Tocmai pe mine care sunt contra de când mă știu? Lasă-le pe astea de mare risc. Eu nu am fumat în viața mea țigări normale. Eu nu știu să trag în piept”, a spus Pepe.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Raluca Pastramă rupe tăcerea, după trei ani de la divorț. Ce acuzații grave îi aduce lui Pepe, în plin război pentru custodia fetițelor

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV

Mara Bănică a fost profund șocată de imaginile prezentate de Pepe în emisiunea „Un show păcătos”. După ce a ajuns acasă, jurnalista a mărturisit că nu a mai putut dormi din cauza șocului provocat de dezvăluirile făcute și a mărturisit că seara a fost una extrem de dificilă și neașteptată, planul inițial al emisiunii schimbându-se brusc după ce a primit un SMS de la Raluca Pastramă. Mara Bănică și-a exprimat îngrijorare față de efectele pe care aceste dezvăluiri le vor avea asupra copiilor cuplului.

„Este foarte târziu în noapte și de multe mi se întâmplă să vin cu atâta adrenalină de la emisiunea «Un show păcătos» încât să nu mă ia somnul pe la 4-5. Aceasta este una din serile acelea. Este așa pentru că am avut o seară foarte grea din punct de vedere al conținutului, o seară care nu trebuia să debuteze așa. Aveam cu totul și cu totul un alt desfășurător, dar lucrurile s-au precipitat, s-au amestecat. A pornit de la un SMS pe care l-am primit de la Raluca Pastramă. 

Aveam o știre scurtă despre divorțul de Ibrahim, cel de-al doilea soț al ei, în care a fost martor Pepe. Un SMS pe care l-am primit de la Raluca a schimbat complet seara. S-a ajuns la o serie de dezvăluiri care s-au finalizat cu sosirea intempestivă a lui Pepe în platou, care ne-a arătat niște imagini în pauza publicitară în care spune că Raluca s-ar droga și niște filmulețe, nu le-aș numi pornografice, din intimitatea ei, dacă ea este în acele imagini.

Eu pe oamenii aceștia i-am cunoscut. Am fost la nunta lor, la botezul copiilor, am fost în casa lor atunci când erau un cuplu. M-a marcat foarte tare ce am văzut și ce s-a creat la «Un show păcătos». Vreau să spun public că îmi pare foarte rău, în primul rând pentru copiii lor. Ea e mama lor, el e tatăl lor și peste ani de zile, lucrurile astea rămân în memoria asta a internetului. Nici nu știu dacă e adevărat, dacă nu e, dacă e de interpretat la fotografiile și filmulețele acelea. Aș ruga-o pe Raluca să iasă public și să spună ceva despre imaginile astea, să ne lămurească cumva. Mi-aș dori mult să nu fie așa. Am trăit o seară șocantă, una dintre puținele seri de genul acesta pentru mine”, a spus Mara Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”

Flick, foto Instagram

Flick Domnul Rimă a stârnit un val de reacții negative, după ce a scris o poezie controversată despre femei: „Cam jenant venind din partea unui tată de fată”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Captură foto Facebook/Instagram Alin Oprea

Alin Oprea își modifică testamentul. Artistul nu mai vrea să le lase averea copiilor




pixel