Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Marcel Andrei nu s-a mai putut controla și a distrus tot ce i-a ieșit în cale. Fosta ispită a izbucnit violent, după ce un bărbat a privit-o insistent pe iubita sa, Armina.

Una dintre cele mai apreciate și controversate ispite de la Insula Iubirii sezonul 8 a fost, fără doar și poate, Marcel Andrei. Cunoscut și sub numele de „Maluma baby” sau  „Maluma de România”, acesta s-a făcut remarcat doar datorită stilului său de-a vorbi și de-a se purta. Deși a mers ca ispită, tânărului i s-au aprins călcâiele după concurenta Maria, iubita lui Dany Boy, doar că nu a avut succes.

După filmările show-ului din Thailanda, Marcel s-a întors în România. Aici, tânărul a continuat să își caute sufletul pereche, unde a și avut noroc. Nu după mult timp, Marcel a cunoscut-o pe Armina, tânăra care i-a cucerit inima. Având în vedere că fosta ispită de la Insula Iubirii are foarte multe admiratoare după participarea la emisiune, tinerele roiesc în jurul lui, însă nici Armina se pare că nu este mai prejos.

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care nu își dorește un copil cu soțul ei, deși sunt împreună de 5 ani

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale

Marcel Andrei, cunoscut publicului din sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii” drept „Maluma de România”, a avut o criză de gelozie care a degenerat într-un incident neașteptat. Invitat în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, acesta a povestit cum gelozia i-a dat mari bătăi de cap după ce un bărbat a început să o privească insistent pe actuala lui iubită, Armina.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina anunță ce ar trebui să faci ca să ai noroc la bani, în funcție de ziua în care te-ai născut: „Pot să facă mulți prin carisma lor”

Vizibil deranjat de situație, tânărul a interpretat gesturile străinului și a crezut că Armina ar putea să îl cunoască. Deși iubita sa i-a explicat că nu îl cunoaște pe individ, gelozia lui Marcel nu s-a potolit, iar, odată ajunși acasă, momentul de tensiune a escaladat. Într-un acces de furie, Marcel a început să gesticuleze agitat, iar acest lucru a dus la spargerea unei vaze. Armina a încercat să-l calmeze, confirmând că nu avea nicio legătură cu bărbatul respectiv, însă tânărul a mărturisit că gesturile și privirile insistente l-au făcut să creadă că cei doi s-ar fi cunoscut în trecut.

Te-ar putea interesa și: Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra. Mesajul emoționant postat de actriță la o săptămână după ce a născut

„Face crize de gelozie, recunoaște! Ai spart vaza”, a spus Armina, iubita lui Marcel, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

„Eram un pic amețit. Am fost la o piscină. Se băgase cineva în seamă și după, nu știu, m-a luat pe mine paranoia. Am ajuns acasă și cum gesticulez eu, am dat cu vaza jos. S-a uitat insistent la ea și am crezut că îl cunoaște. Mi-a zis că nu, că nu-l cunoaște”, a spus Marcel.

„Omul acela se uita insistent, ca și cum voia să vină la noi și vedea că eram cu el ”, a adăugat Armina.

„Exact. Eu am crezut că se știau și ei, de fapt, nu se știau”, a mai declarat Marcel, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: Pro TV

Cum arată Adrian Minune de când și-a micșorat stomacul. Manelistul a ajuns la 58 de kilograme în doar 6 luni. Cătălin Măruță a rămas uimit: „Ești alt om”

Georgina Rodriguez, Instagram

Cine ar fi crezut: Motivul incredibil pentru care au fost refuzați copiii Giorginei și a lui Cristiano Ronaldo la școală

Sursa foto: Gina Pistol, Instagram

Pariu că nu știi care este mâncarea preferată a Ginei Pistol. Află o rețetă delicioasă

Captură video Vocea Românei PRO TV

Theo Rose a plâns la Vocea României! Cine sunt frații care i-au uimit pe jurați, până la lacrimi - VIDEO

Facebook Nelson Mondialu / Facebook Andra

Ce preț halucinant are Andra pentru o oră de cântare! Nelson Mondialu’, supărat foc, că artista ”i-a dat țeapă”

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Adriana Simionescu

Adrian Minune aruncă bomba. Manelistul a vorbit în direct la TV despre zvonurile legate de divorțurile fiicelor sale: „Nu cred că foile țin oamenii”

Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 23 - 29 septembrie. Zodia care are numai de câștigat

Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Nu o să îți vină să crezi ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare




pixel