Marcel de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre Radu Vâlcan. Ce a spus despre prezentatorul emisiunii
Data actualizării:
Data publicării:
Marcel, celebra ispită de la „Insula Iubirii”, a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este părerea lui sinceră despre prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan.

Marcel, cunoscut drept Maluma, este cu siguranță una dintre cele mai cunoscute ispite ale emisiunii „Insula Iubirii”. Simțul umorului, dar și felul său de a vorbi, l-au făcut să fie simpatizat atât de colegi, cât și de concurenți. Expresiile sale deja au devenit celebre: „Hola mami, que guapa”, „Stilul meu e mai chulo”, „Să vedem sumsetul” sunt doar câteva dintre ele, devenind cunoscute de o întreagă țară. Cu toate acestea, în spatele zâmbetului și a fizicului său impresionant, Marcel are o poveste tristă de viață, pe care a încercat să o reproducă prin numeroasele tatuaje pe care le are.

„Era totul strict. Nu era pe caterincă”

Marcel a fost în lumina reflectoarelor și în atenția publicului foarte des de când s-a întors din Thailanda. Pe lângă faptul că a colaborat pentru două piese cu un cântăreț cunoscut și a fost invitat la diferite emisiuni, el a participat și la mai multe podcasturi. Acum, într-un interviu, ispita și-a spus părerea sinceră pe care o are despre Radu Vâlcan, prezentatorul reality show-ului. Acesta a declarat că Radu este un bărbat concentrat pe ceea ce face și este preocupat de familia lui. Mai mult decât atât, Marcel a spus despre prezentator că este strict și că îi urează toate cele bune pentru că face foarte bine ceea ce face.

„De Radu ce pot să spun? E băiat mișto, își vede de familia lui. Îmi place că e concentrat pe ceea ce vrea să facă și la emisiune la fel. Era totul strict. Nu era pe caterincă sau…poate mai puțin. Nu am ce să comentez la adresa lui, doar că e mișto! Să se țină de treaba asta că ceea ce face, face mișto. Toate cele bune îi urez”, a dezvăluit Marcel, potrivit viva.ro.

Te-ar putea interesa și: Eric de la Insula Iubirii, mesaj pentru Cristina. Ispita a făcut mărturisiri neașteptate: „Mi-e dor de tine”

„Radu Vâlcan se lua de mine”

Zilele trecut, Daiana, una dintre concurentele din acest sezon al emisiunii, a vorbit și ea despre Radu. Tânăra a lansat acuzații grave la adresa lui și a susținut că prezentatorul emisiunii s-ar fi luat de ea în repetate rânduri. 

„Radu Vâlcan se lua de mine, că de ce vreau să merg la dream date dacă eu nu simt ceva. Nu am știut că am venit la matrimoniale. Chiar am spus că sunt într-o relație și nu credeam că trebuie să mă duc dacă simt ceva. Nu au dat chestiile astea la televizor. De acolo mă atacau foarte mult, mai ales la bonfire.

A fost o chestie, m-au întrebat la o alegere de date dacă Rareș este sub papucul meu. Ce naiba mă ataci? Lasă-mă d**cu în pace. Am zis ceva? Rareș și-a format imaginea asta, că ar fi sub papucul meu, dar nu e așa. Din cauza asta am fost atacată mereu. La un moment dat aveam o frică, nu știam ce o să îmi mai zică”, a mărturisit Daiana Prodan.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel