Marcel Pavel, despre copilăria plină de lipsuri și neajunsuri: „Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă”
Marcel Pavel se bucură acum de o viață frumoasă și de o carieră de succes, dar copilăria artistului a fost una foarte grea. 

Marcel Pavel a făcut dezvăluiri neașteptate despre perioada copilăriei. Artistul a avut o copilărie grea, plină de lipsuri materiale. 


Marcel Pavel este acum un artist de succes și se bucură de o viață frumoasă. Dar puțini oameni știu că el a fost un copil sărac, iar amintirile din perioada de început a vieții sunt gri și foarte triste. 


„Pentru că familia mea nu avea o situație materială bună, adică precară pot să spun, îngrozitoare… îngrozitor de precară. Erau zile când nu aveam nici ce pune pe masă! Vorbesc serios…


Iarna n-aveam nici palton, vorbesc de toți frații aici, mai ne împrumutam unul pe altul, luam paltonul celui mare, încălțările la fel chiar dacă erau mari, să merg la școală. A fost cam cumplit”, a mărturisit Marcel Pavel pentru FANATIK


Marcel pavel își aduce aminte cu tristețe că nu avea nici măcar cu ce să se încalțe. Mergea în vizită la alți prieteni care aveau posibilități materiale mult mai bune și doar acolo vedea jucării. 


„Ne invitau la ei, aveau covoare din acelea persane groase, mă descălțam… Umblam desculț oricum că nu aveam pantofi… vara. Obligatoriu vorbesc… și nu exagerez, vă jur! Și avea un tip un trenuleț electric, asta se întâmpla în anii 70, pentru mine era ceva minunat, era incredibil pentru mine. (...)


N-aveam nici televizor, mergeam la mătușa mea, miercurea, sâmbăta și duminica mergeam la dânsa să vedem filme”, a mai spus artistul. 


Marcel Pavel își aduce aminte de mama lui cu lacrimi în ochi și spune că moartea ei l-a marcat profund. Artistul plânge în fiecare zi de dorul ei, iar această pierdere i-a schimbat complet viața. 

Artistul a mărturisit că regretă enorm faptul că nu a petrecut mai mult timp cu cea care i-a dat viață, înainte ca aceasta să își dea ultima suflare. Cântărețul a povestit că nu-și mai văzuse mama de o lună jumătate în momentul în care aceasta a decedat.

„N-am mai vazut o inainte cu o luna jumate. Eu incerc sa trec cu demnitate peste subiectele acestea delicate cu mama mea.”, a spus Marcel Pavel la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Bianca Moldoveanu | Dată: 01 ian, 10:56

Sursa foto: Instagram/ Facebook

Carmen Harra, previziuni despre divorțul dintre Cătălin Măruță și Andra: Se poate termina într-un dezastru. Nu sunt suflete pereche

Sursa foto: Facebook/ Carmen Harra, Instagram/ Andra

Carmen Harra, reacție neașteptată după ce a prezis că Andra și Cătălin Măruță vor divorța: „Eu am încercat să fac bine”

Sursa foto: Smiley, instagram

Smiley, secretul pentru a elimina toxinele din corp. Ce bea artistul în fiecare dimineață pe stomacul gol

Delia Matache, foto Instagram

„De ce faci asta unui copil”. Delia, VICTIMA hărțuirii sexuale: „Aveam 13 ani și veneam de la școală”

Captură video Youtube/ Popcorn

Cezar Ouatu intervine în scandalul de la Eurovision: Mulțumim Ucraina și Moldova pentru puncte!

Andreea Marin, foto Instagram

Andreea Marin, rețetă de DIETĂ: Supă cremă de legume cu dovleac dulceag

Captură video Youtube/ Dorian Popa

Dorian Popa, întâmplare penibilă într-un restaurant din Paris. Artistul nu a avut cum să-și achite masa: Mi-a căzut fața când am văzut

Horia Moculescu, WRS. Captura foto Romania Tv/ foto Instagram

Horia Moculescu intervine în scandalul de la Eurovision 2022: „Ni s-au furat voturile. Este fals în acte”

Loredana Groza, foto Instagram

„Este bărbatul cel mai tare din viața mea”. Loredana Groza, dezvăluiri emoționante despre unul dintre cei mai importanți oameni din viața ei

Sursa foto: Radu Pietreanu, captură Youtube

Radu Pietreanu a învins cancerul. Cine a fost alături de actor în cele mai grele momente: „Nu mai aveam carne între piele și os”

Captură video youtube/ Eurovision Song Contest

TVR reclamă Eurovision. Aceștia susțin că România a acordat punctaj maxim Moldovei: Regulile au fost schimbate în timpul jocului

Sursa foto: Tavi Clonda, Instagram

Tavi Clonda i-a INTERZIS Gabrielei Cristea să facă un lucru: I-am spus: „Să nu faci tu greșeala aceasta!”