Marcel Pavel, despre răutățile pe care le-a îndurat după infecția cu COVID-19: ”Mă blestemau, mă înjurau”
Data publicării:
Marcel Pavel a vorbit despre momentele grele prin care a trecut după ce a fost infectat cu COVID-19. Artistul s-a confruntat cu multe răutăți din partea celor din jur.

Marcel Pavel se numără printre vedetele care au fost infectate cu virusul SARS COV-2 încă de la primele cazuri din România. Artistul a trecut prin momente grele, mai ales că s-a confruntat și cu răutățiile oamenilor din jur, care l-au acuzat că a primit bani pentru a spune că a fost infectat cu virusul nemilos. Deși a declarat în nenumărate rânduri că nu s-a pus niciodată vorba de așa ceva, acuzațiile la adresa lui au continuat să apară.

Recent, artistul a declarat că a fost foarte afectat de acuzațiile grave care i s-au adus, mai ales că a trecut prin clipe de coșmar în lupta cu virusul care  a împânzit o lume întreagă, fiind internat chiar și în spital.

Întrebat fiind dacă s-a vaccinat, Marcel Pavel a refuzat să răspundă. În schimb, a povestit despre suferința prin care a trecut după momentul în care s-a scris în presă că are Covid.

„Nu răspund, este un punct sensibil. Nu recomand nimic. Nu sunt de specialitate. Când m-am îmbolnăvit au fost atâtea comentarii și răutăți. Au spus că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc, că am primit de la președinte 250.000, de la prim-ministru după aceea, de la guvern am mai primit încă 300.000. Se făcea mișto pe tema asta. Mă blestemau, mă înjurau, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată. După aceea, pe Facebook au început să își ceară iertare. (…) Spuneau că eu am adus Covidul în România. M-a afectat la nivel psihic. Nu mă așteptam ca românii mei să fie împotriva mea, să mă urască, să nu îmi dea voie să mă îmbolnăvesc.”, a precizat Marcel Pavel, pentru Antena 3.

 

Marcel Pavel, despre dependența cu care a rămas în urma infectării cu COVID-19

 

ântărețul a reuși să treacă cu bine peste lupta cu virusul, însă a rămas cu câteva sechele. Marcel Pavel a vorbit despre starea lui de sănătate, dar și despre dependența cu care s-a ales în urma infectării cu noul coronavirus.

Mai exact, Marcel Pavel a declarat că va trebui să ia pastile pentru inimă toată viața, deoarece are tensiunea foarte mare, problemă pe care nu o avea înainte să contracteze virusul.

”Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.

Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel pentru pentru playtech.ro


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: coronavirus  covid  marcel pavel 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel