Marcel Pavel este în doliu. Mama artistului s-a stins din viață: „Iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers”
Data publicării:
Marcel Pavel este îngenuncheat de durere. Mama artistului s-a stins din viață și a lăsat în inima lui o durere imensă. 

Marcel Pavel trece prin clipe grele, după ce mama lui a părăsit această lume. Artistul a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare, acolo unde le-a mărturisit fanilor că se temea mult pentru acest moment. 


Artistul spera că părinții lui nu se vor stinge niciodată și vor rămâne veșnic alături de el. Marcel Pavel a postat un mesaj emoționant pe Facebook, acolo unde a publicat și o fotografie în care se află alături de mama lui pe scenă. 


Marcel Pavel este împietrit de durere, iar asta se poate observa din cuvintele pe care le rostește la adresa mamei sale. 


„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără dor printre stelele eternității! Adio...sau la revedere scumpă mamă!”, a scris Marcel Pavel pe pagina sa de socializare. 


Marcel Pavel are probleme de sănătate după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul este nevoit să ia medicamentație pentru tot restul vieții. 


Marcel Pavel a fost la un pas de moarte după ce a contractat virusul care a împânzit o lume întreagă. Artistul a fost internat de urgență la Matei Balș, după ce ar fi luat virusul ucigaș în timpul filmărilor pentru emisiunea „Te cunosc de undeva”. 


„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19.


Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”, a declarat Marcel Pavel pentru pentru playtech.ro.


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: a murit  doliu  mama  marcel pavel 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel