Ce nume poartă, de fapt, Theo Rose după nunta cu Anghel Damian? Nu e nici „Damian” și nici nu și-a păstrat numele de familie
Marcel Pavel, invitat la podcastul lui Adrian Artene- „Altceva cu Adrian Artene”, a povestit despre experiențele sale prin care e trecut de-a lungul tinereții, situații care pot reprezenta conjuncturi pentru cei tineri, în scopul de învăța și aplica din acestea.
Gazda podcastului l-a ascultat pe artist în opinia pe care o consideră justă în legătură cu social media. Marcel Pavel ar considera că rețelele de socializare ar face și rău pe lângă bine, „bine” din perspectiva sa muzicală. Principalul motiv ar fi că multe persoane își pot da cu părerea, într-un mod mai mult sau mai puțin agresiv, fără a avea parte de responsabilitate. Acest fenomen pare că ne-a destrămat apropierea, sugerează artistul.
„Eu am rămas puțin dezamăgit și sunt dezamăgit de influența aceasta negativă pe care o au rețelele de socializare. Ca artist, poate că nu ar trebui să zic acest lucru pentru că, acolo devine, știu eu, public ceea ce vreau să expun eu din punct de vedere muzical, dar mai nou, acum, fiecare își dă cu părerea, înjură cine vrea, te jignește cine vrea, fără să aibă nicio responsabilitate. Nu știu, în loc să ne unească acest lucru, din contră, ne-a dezbinat. Acolo sunt milioane de păreri (...), toți neaveniții au devenit, cum se numesc, factori de opinie, sau nu, au devenit influenceri!”, a spus Marcel Pavel.
De asemenea, și Adrian Artene a considerat că un punct de vedere referitor la opinia lui Marcel Pavel este necesar pentru derularea podcastului. Gazda a ținut să menționeze că și Mirabela Dauer și-a exprimat opinia în legătură cu rețelele de socializare, gândindu-se la impactul pe care muzica ar fi putut să-l aibă la începutul carierei sale, dacă era promovată în acest fel.
„Eu, în continuare consider că, și acum încerc să-mi temperez cumva afirmațiile, că aceste rețele de socializare au un mare avantaj. O parte. O doamnă a muzicii ușoare din România, doamna Mirabela Dauer, care a fost aici prezentă, își făcea așa un exercițiu de imaginație și spunea ce s-ar fi întâmplat în anii 1980, dacă melodiile pe care le cânta le punea pe rețelele de socializare. Dar, pe de altă parte, să o așezi pe Mirabela Dauer sau să-l așezi pe Marcel Pavel lângă o voce care latră este incorect. Ce mă deranjează cel mai mult este că zgomotul este mai pregnant decât conținutul și că nu există argumente (...)”, a transmis Adrian Artene.
Pe deasupra, artistul a fost întrebat de gazdă dacă „stagiatura” la formația rock RIFF a fost ca o lecție de educație muzicală, iar răspunsul artistului a fost:
„Oh, te-ai documentat, ce frumos. Da, a fost prima mea ieșire la modul serios, la nivel național. Eu mă consideram mereu artist, să spun sincer, dar doar în sufletul și mintea mea, că mi-am dorit foarte mult. Datorită fratelui meu, Miky Pavel, care era pe atunci pe niște trepte extraordinare din punct de vedere muzical, profesionist serios. De asta spuneam că pe Miky Pavel îl consider mai talentat decât mine. El atunci a avut posibilitatea și ocazia să cânte cu muzicieni din Sibiu, oraș care era un nucleu extraordinar pentru muzicieni (...), un oraș foarte dezvoltat al culturii, mai ales pe rock. Eu atunci studiam tobele, eram înnebunit, aveam un păr mare până la cot (...) A fost primul meu turneu”, a transmis Marcel Pavel.
Puteți viziona integral podcastul aici:
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: adrian artene marcel pavel retele de socializare
Doctor Mihail a explicat de ce...