Marcel Pavel și soția lui, Violeta, au făcut nunta de perle. Cei doi au împlinit 30 de an de căsnicie: „O bucurie imensă”
Data publicării:
Marcel Pavel și soția sa au împlinit 30 de ani de căsnicie. Cei doi au făcut nunta de perle. 

Marcel Pavel se poate mândri cu o căsnicie exemplară. Acesta are, fără doar și poate, una dintre cele mai stabile relații din showbiz, având cu soția sa chiar 30 de ani de căsnicie. Recent, cei doi au făcut nunta de perle și sunt la fel de îndrăgostiți ca prima dată. Recent, artistul a fost invitat la Xtra Night Show, acolo unde a vorbit despre căsnicia sa cu Violeta. 

Marcel Pavel: „Vom pleca în concediu”

„Nu ne-am gândit să punctăm într-un fel, dar bine că ne-ai adus tu aminte. Oricum, vom pleca în concediu. Am evitat să plecăm în străinătate, adică peste graniță, pentru că mi-a fost teamă cu transportul ăsta aerian, probleme, întârzieri, să nu stea copilul pe acolo. Așadar, vom merge la Comornic, la o pensiune, să ne simțim bine acolo vreo 10 zile, apoi mergem la Câmpulung Muscel, la locul copilăriei mele”, a declarat cântărețul la Xtra Night Show.

Marcel Pavel, secretul unui mariaj de durată

„În viața asta se pot întâmpla multe, depinde însă foarte mult și respectul față de soție. Lipsa de respect duce la divorț, mai repede sau mai târziu. Nu trebuie să pui profesia înaintea familiei, trebuie să fie cumva la egalitate, așa este sănătos pentru rezistența unei familii. Vedetele, care au apărut meteoritic și nu au gestionat bine succesul pe care l-au primit de la Dumnezeu și de la public, s-au crezut staruri, au uitat de lucrurile pământești, de familie, ispitele au foarte mari și de aici au pornit scandalurile.

Unii din showbiz s-au căsătorit și de 3-4 ori. Infatuarea, vedetismul și trufia distrug familia, dar și rețelele de socializare au destrămat multe căsnicii. Te abordează oameni pe care nu îi cunoști, corespondezi…”, a spus Marcel Pavel, potrivit ego.ro

Marcel Pavel își laudă soția

Soția artistului este de origine din Rusia și, spune el, este o gospodină exemplară. Aceasta gătește tot felul de preparate de Sărbători, ba chiar a învățat să gătească și feluri de mâncare specifice românești, precum sarmalele.

„Soția mea face o pască foarte gustoasă, înnebunești, cu foarte puțină făină, dar cu foarte multă brânză dulce, cu stafide. Iar pe deasupra, la sfârșit, când se răcește, pune smântână și dulceață de vișine. Ce mai, o nebunie! Ea mai prepară și drob, friptură și ciorbă de miel. Așa ciorbă cum face ea nu face nimeni, nu mănânc nicăieri mai bună!

A mai făcut sarmale, cu sora mea, după rețeta mamei, așa, micuțe, le mănânci ca pe semințe. De Paște, vom merge la Câmpulung, cu toții, la hotelul unui prieten drag, avem acolo o sală mare de mese, sunt și două bucătărese. Soția mea va ajuta, va pune ingredientele. Ne vom plimba, iar în Noaptea de Înviere vom merge la biserică, la slujbă, ca să ne rugăm”, a mai dezvăluit artistul.

Cum trec cei doi peste certuri

"Și soția mea are personalitate, însă ne trece repede, lăsăm de la noi pe rând, când unul, când altul. Ea are însă meritul că e mai echilibrată decât mine. Eu mă ocup de partea financiară, de muncă, iar ea se ocupă de familie, a făcut-o mereu foarte bine. Trebuie însă să îți iubești mai mult familia decât pe tine", a mai dezvăluit artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   casnicie  marcel pavel 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional




pixel